Днес Васил Божков обяви намерението си да създаде или подпомогне създаването на политическа партя която да участвува в предстоящите избори. Странна ми е реакцията на парцалът ПИК а и на други проправителствени медии. Добре бе хора, аз не съм адвокат на Васил. Той е достатъчно умен сам да се защитава, но вие приемате за нормално Делян Пеевски да бъде депутат и най-влиятелният политик-олигарх.

Приемате Доган да стане милионер и да ви се подиграва всеки ден вече 30 години.
Приемате търговецът на българско гражданство Иван Каракачанов – агент, вече трета година да ви е вицепремиер, и да ви поучава от телевизионите екрани.

Да спра до тук, защото ако продължа с калинките като Горанов, Мендата и подобни, няма да ми стигне страницата, а отричате правото на Васил Божков да защитава интерсът си. Не разбирам.

Ами защо толкова години не изпратихте Доган на бунището, а го изпращате в софийски и морски сараи. Давате му топлофикации пристанища. Така, че вземете да си коригирате мерките иначе ставате смешни, ако не и жалки.

Вие сте като онези две дами от Пигал, които се сбили в спор, коя е по-голяма курва. Няма нужда от дървени философи, които да ни доказват кое е добро и кое зле. Тези дървени философи, като знаят да запретнат ръкави и да градят доброто. Ами аз ли, аз съм дал моята лепта в продължение на повече от 50 години и то с много плюсове, така, че сега имам основание, на това дадено, да говоря. Но преди да говоря, съм правил и то много, за да имам сега правото да говоря.

Петър Бояджиев, политически емигрант

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.