Скъпи приятели,

Време е за Велико Народно Въстание - 02.09, сряда

Страхът в този момент е лош съветник, преодолейте го. Мълчанието е щета. Не зрители, а съучастници са нужни. Нужен ми е вашият кураж и неприкрита съвест, вашата неочаквана смелост, вашето достойнство. Не бъдете овци, бъдете зверове. Срамът от нашето мълчание можем да изтрием от съзнанието и да завърнем честта си.

Вероятно съзнавате, че в следващите дни ще премахнем превзелата ни диктатура и мафия. Ще бъдете част от мъчителната ни история за „правда и свобода“. Ще бъдете личности, а не рая на мутрите и криминалните ни чорбаджии. Направете го заради децата си, за внуците, за своите родители. Направете го в името на честта си, вашият интелект и гражданско самочувствие.

Нашето търпение позволи държавата ни да бъде превзета от корупция и ежедневно насилие. Оковани във философията на оцеляването допуснахме да бъдем съучастници на криминална власт от неграмотни и крадливи субекти. Случайни уроди диктуват унищожената справедливост и личен просперитет. Можещият беше ограбен, мислещият оставен в нищета, съзнателният прокуден в чужбина.

Време е ви казвам, време е !

Днес ще бъде последният ден на мирен протест. Започнахме трима, пожелаха го хиляди. Пожелахме с мир да спечелим война, светът не познава подобно явление. Силата на нашето самочувствие за справедливост е оръжието, с което ще завърнем държавността и националното ни самочувствие. Освободители не очаквайте, няма, няма и да има. Ние ще бъдем освободителите.
Да, погледнато от днес, Ботев беше терорист. Без възрожденски униформи, без оръжие и без насилие, утре ще бъдем представени като терористи. Желанието ни за свобода няма да съобразим с оценяващата ни олигархия. Ще бъдем същите, ще бъдем наследници на нашите възрожденци, ще бъдем част от величаво събитие.

Утре - окупация на превзетото от мафията Народно събрание до денят на поставените от нас условия.
Не сме трима, милиони сме.

Сега или никога!

Велислав Минеков

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.