Има и други, не само тези. Всеки ден в България умират хора от лечими болести. И не лекарите, сестрите или шофьорите на линейки са виновни. Търсете убийците в Банкя, в министерски съвет и парламента, призовава председателят на ГД БОЕЦ Георги Борисов Геооргиев.

Ето какво още пише той:

Ако бяхте лъвчета, кученца, крави или кокичета, лично Вожда щеше да се погрижи за вас. Щеше да отиде с джипката и Севда да снима как Той спасява, разпорежда и решава проблемите! Ама сте хора, граждани, в държавата на мафията гражданите не са важни. Те са мравки, гадове, тулупи, които пълзят в краката на господарите и единствената им роля е да хранят паразитите.

След два дни ще забравите за починалите на стълбите пред болниците. До следващият случай. Убийците им ще продължат да жънат своята черна жътва.

Лекари няма, сестри в болниците няма. Бягат, заминават, търсят живот и кариера извън блатото на мафията. Да сте чули за емигрирал полицай, нападжия, митничар, чиновник или прокурор? Администрацията е пълна с послушковци, клатикурци и калинки, а болниците са празни. Това е политика на геноцид, която Буда и бандата му провеждат с десетилетия!

За специализираната прокуратура и НАП – милиони бонуси, за НСО – нови коли, за депутатите - нова сграда, за обръчите на Пеевски, Доган и Буда – милиарди за лапане, за Путин – тръба за три милиарда, а за гражданите – стълбища за гробища. Помните ли, че Борисов още в първият си мандат открадна милиард и половина от резерва на Здравната каса, или и това сте забравили? Така убива мафията.

Още преди три години БОЕЦ разкрихме 16-те милиарда източено от мафията ДДС. И това е само частица от общият грабеж на гърба на българският народ. Свинете дебелеят, мафията става все по могъща с нашите и европейските пари, а за гражданите няма дори едно болнично легло. Това е кочината, в която се давим всички и за това виновни има и те имат своите имена – Борисов, Пеевски, Доган, Гешев, Цацаров, Златев, Минев, Гергов, агент Гоце, Цветанов, агент Иван и останалите мутри, ченгета и корумпета.

Едно решение има – протести до дупка и изриване на мафията от властта без компромиси. Съд и затвор. БОЕЦ водим тази битка. И знайте, колкото и да мълчите, да се навеждате и криете, мафията ще стигне до вас, като зараза, която не прощава. Вие, или вашите близки ще сте поредните удавници в блатото на свинете. Тогава ще бъде късно. Първо – осъзнайте силата си, като граждани и бой до дупка!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.