В Деня на народните будители премиерът на България Бойко Борисов беше  гост в сутрешния блок на bTV. От ефира на телевизията той хвърли  две "бомби": "Имам среща с Тръмп на 25 ноември!" и "Мая Манолова купува гласове на роми за Фандъкова, готви уйдурма с цигани".

Вижте как беше посрещнато във Facebook неговото предизборно участие: 

Николай Хаджигенов:

Бацко са е изтресАл днес, че един му е искал едни пари, къде 3 милиона да му води кампанията и се казвал нещо с Б.
Първата Му кампания, като кмет беше водена от Боршош М.?

Владимир Попов: 

А според мен е Блъсков П. щото каза, че го е "... я си..."

Илиян Василев: 

По начина по който Борисов разкри нашите СМС мнозина го възприемат като опит за компромат. Слава богу остават и винаги мога да ги публикувам. Действително съм го подкрепял и правителството по две теми - покупката на Ф16 и интерконектора с Гърция. Знаете защо.
Целта му беше да остави у хората убеждение, че едва ли не цари разбирателство.
С мен обаче не става. Защото за разлика от много "десни" които му кандисаха на постове, пари и привилегии, няма с какво да ме "опитоми". За това ми пуска СМС в 6 30 сутринта, защото съм от другите. Държи контакт.
Няма как да ме компрометира. А тези които се вързват са си неговите хора.

Весислава Танчева:

МаяМа купила на първи тур десетина-двайсет хиляди ромски гласа за ГЕРБ, за да вкара Бацко ви в Костинброд-2 на втори тур.
Това ви рече човекът, дето навремето отказал да даде на Б.(признай си бе, политически консултант такъв!  3 милиона, да го направи кмет. 
Само си представете какъв мозъчен капацитет е събран зад този "логически" конструкт и си правете изводите... 

P. S. Всичките пари на света не могат да спасят партия, чийто лидер е способен да изръси подобна нелепица в самонатрапено интервю в национален ефир. Не, защото опозицията му е много силна, а защото българите най мразят да ги правят на балъци рано сутрин в петък. 

Христо Комарницки:

Държавата България се управлява от нагла и безскрупулна Мафия, която задушава свободата на словото и медиите. Ето как.
През последните десет години депутатът от ДПС Делян Пеевски, с активното съдействие на управляващите от ГЕРБ, придоби монопол над местата за продажба на печатни медии в цялата страна. Град по град, селище по селище, със заплахи, рекет, подкупи и натиск бе съсипан бизнеса на десетки и стотици семейства, които си изкарваха хляба с продажба на вестници и списания, за да бъдат изместени от октопода ЛАФКА.
Идете и питайте тези хора как се чувстват, репортери от сутрешните блокове!
След пунктовете за продажба, Пеевски придоби контрол и над фирмата монополист за разпространение на печата "Национална дистрибуция". Разбира се, задкулисно.
По този начин упражнява тотален контрол над това, което ежедневно чете обикновеният българин. Обслужва Властта и своите корпоративни интереси чрез този контрол.
Управляващите и лично премиерът Борисов се страхуват да предприемат необходимото по закона за защита на конкуренцията. Защо се страхувате, г-н Борисов? Страхува ли ви Пеевски?

Сега разбирам, че вместо да преустановите злоупотребата с монополно положение, имате намерение да поемете и транспортните разходи на фирмите, контролирани от Пеевски! Вместо да преустановите злоупотребата с монополно положение. Това вече е наглост!

Ще се боря до край и с всички сили да разруша кочината, в която се опитвате да превърнете страната ни!

Арман Бабикян:

Какво стана ясно днес от Б.Б. Ромите не са гласували за Фандъкова, защото "само тя е направила нещо за тях" или защото има "уважаван учител" в листата и.Гласували са защото изпуснатите по времето на Б.Б.- братя Галеви, дистанционно са ги принудили заради Манолова да гласуват за Фандъкова!!! Препоръчително е ГЕРБ да си избере една лъжа, защото се обърках вече.
Комарницки се прехранвал от Борисов! Уникално! Градската десница да "инвестирала в бъдещето" - очевидно ГЕРБ е бъдеще! Но и обвинение за "червено - синя мъгла"?! Пак си изберете едно от двете.
Илиан Василев, Комарницки и БТВ са в завера. Пак уникално! Президента Радев лош човек - това е старо. Смърдящ човек му поискал 3 милиона или 3 и половина милиона навремето, когато се кандидатирал за кмет, а сега помагал на Манолова. Кошмар от Хелоуин напада Б.Б.! Още ли не се събудихте, че ни лъжат в деня на Народните Будители?

Любо Кольовски: 

Ескалацията на премиерското безумие продължава неудържимо и днес е отбелязала нов връх в истеричната му тирада в ефира на бТв. Запознах се само частично с аудио и визуалните аспекти на истерията, защото нямам сили и психически ресурс да изгледам цялото му "интервю, но благодарение на преразказите в дописки и сайтове проумях за сетен път най-важното: Този екземпляр все повече затъва в нарцистичното си самозабравяне и все повече се опиянява от първобитния и примитивен култ към непохватното му поведение и бабаитско говорене. От историята е известно как приключват подобни безумства и дивашки авантюри и ако премиерът не е запознат с тая трагична христоматия, добре би било приближените му велможи да го спрат в самоубийствения му устрем, защото ще завлече и тях в пропастта, към която се е запътил. Казвам това извън контекста на предизборните и изборните боричкания, скандали и всякакви други политически сбивания.

Добрин Добрев: 

В това интервю с агент Буда имаше нещо много по-интересно.
Когато показа листовете, които е повлякъл, оцветени в мащаб почти изцяло в синьо, имаше нещо, което обикновените хора няма да разберат или ще пропуснат. БЪЛГАРСКИЯТ министър-председател съобщи, официализира и ни каза, че ДПС вече е ВТОРА политическа сила. Разбирайте - Ние/ГЕРБ/трябва да се разбира, българите/ и ДПС /партия на малцинствата/, сме много и сме си достатъчни. Останалите/всякакви видове опозиция/, не Ви слушаме, не Ни интересувате.
Както НИЕ, мнозинството като електорат, а не като СУВЕРЕН, добре усещаме.
Борисов е карикатура, сбъдната мечта за всяка средноразрядна мутра, но идеолозите зад тази поставка не са.

Виктория Тинтерова:

Всички, които са "аз не гледам телевизия" са дълбоко изненадани от последните подкрепи за Фънда и герб. Така е, изненадани са, вероятно. Защото си живеят в своя си свят, в който няма измекяри. Или поне не много измекяри. И сега - аууу, ма те Найо и Лили И. и Карадочева били такива и онакива. Ми те отдавна са такива. Е затва трябва да се гледат изявите на хората по сутрешните блокове, да се наблюдава кариерата на разни измислени артисти, в разни измислени сериали, в разни измислени "формати" и "проекти". Отдавна щяхте да сте отвратени. Щото най-отвратителното не са скапаните тротоари, нито разбитите улици, нито мизерията, която самотно понасяме по къщите си, най-отвратителното е купуването на умове, доколкото ония, горните имат умове.... Развращаването на политическата класа, доколкото я има изобщо. Обидите. Може би ако не бяхме стояли повечето като камилски птици със завряни глави в собственото си битие и бяхме малко повече гледали телевизия, щеше да е друго. Щяхме да разберем, че:
- избиха прасетата напразно, щяхме да се ядосаме и да се обединим
- всички са бедни, не само ние, защото сме некадърници и щяхме да се ядосаме и да се обединим
- Борисов лъже непрекъснато и може би щяхме да се ядосаме и обединим
- журналистите са подложени на невиждан натиск...
и т.н. и т.н.
- профсъюзите са купени
- че ни управляват крайно прости хора.
Откъде иначе бихте ги знаели тези неща, ако не гледате телевизия?!
Не е приятно да се ядосваш, верно е!
Сега, сигурна съм, че много хора не слушат Борисов. От добрите. След всяка изява на Борисов, добрите, ако бяха го слушали, щяха да се обединят и да се ядосат.
Може би....

Донка Джендова:

Герп са в истерия! В момента по БНТ - Потопних, по БТВ - Тиквата по Нова - Фандупкова.

Иво Христов: 

Пред очертаващото се поражение в Русе, Борисов се отметна от тамошната кандидатка на ГЕРБ, която "не била негова". Негови са само онези, които с познатите изборни похвати превземат властта. Онези, които, въпреки, че ползват заплахи и черен пиар, не успеят, са разходен материал. Чудя се как кандидатите на ГЕРБ залагат името си? Разложението в редиците им е видимо. Обратът е възможен, ако всички демократи в страната се обединят на балотажите зад кандидатите на опозицията.

Велислав Величков: 

"Прокурорите да си избират съдии, съдиите прокурори, така е редно...Този, който е направил грешка, прокурорите ще го вкарат в затвора". Разбирането на Бойко Борисов за съдебната система, правата и демокрацията в държава от ЕС. Няма какво да се коментира и добави!

Кристиян Вигенин:

Според Борисов братя Галеви помогнали на Мая Манолова да организира цигански вот за Фандъкова?!? Това твърдение е толкова абсурдно и долно, никой мъж не бива да пада толкова ниско, дори и в най-отчаяната ситуация.

Велимил Георгиев:

Да се явиш в национална телевизия, за да обясниш с какво си по- добър и каква политика водиш, а същевременно да хулиш противника си, прави от Фандъкова абсолютно неприемлив кандидат!
Ех Фандъкова, ако Манолова не дава разрешение за проблемите, защото не е влизала в Голяма община, вие сте там над 10 години и трябва да сте решили всеки проблем, но не " ремонт на ремонта", а веднъж, завинаги!
Не го направихте, защото не можете, затова не хулете този, който може да промени нещо, но не към партийната централа, а към града!
Нищо не сте направили нормално, независимо, че само довършвахте започнато преди години!

Петър Кърджилов:

Закъсал го е г-н Борисов. Приказва уж уверено-просташки глупости в интервюто, ала през две изречения споменава Бог, кръсти се и си чука по главата...

"Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който употребява името Му напразно."

Христо Комарницки: 

ПРАС ПРЕС в числа

Понеже очевидно всички се впечатлявате от тях, дори Борисов най-много обича да говори за числа с повече нули,
ето простата сметка:
10000 лева по 60 броя = смятайте!
Това са парите, от които сме се лишили "благодарение" на блокираното разпространение в страната. Пари, с които можехме да осигурим достойно заплащане на нашите сътрудници и да привличаме нови пера и гласове.
Това е новата цензура в мутренската държава на Борисов и Пеевски.

Защо никой не смее да спомене Пеевски? Този страх е позор!

Теодор Славев:

Баце на какво е сутринта? Искам от същото.

Стоян Тончев:

Борисов се притеснява, че някой ги топял в САЩ. И му се искало това да не бъде Цветанов, който сега е там. Но, Борисов имал среща с Тръмп и щял да разбере кой какви ги е вършил и Цветанов какви ги е дробил в Америка. 
За каква среща говори, Тръмп знае ли?

Бойко Борисов в bTV пред Хекимян: "За мен не е проблем Гешев да е главен прокурор"!

Christo Komarnitski, Борисов обеща, че лично щял да се погрижи Прас-Прес и твоите карикатури с него да стигнат до най-затънтеното кътче в страната. До дни!

Преди вота в София, премиерът Борисов поиска да бъде забранен достъпът на автомобили до центъра на столицата, или да плащат такса за това.
Много добър пиар направи на Фандъкова за неделя!

Илиян Василев:

БТВ в какъв точно формат се появи Борисов? Какъв точно баланс покри той и в какво качество? Като премиер, като вожд на държавата, като кандидат за кмет?
Кога ще дадете възможност на другите кандидати да участват?
Егати медийната демокрация? Състезание като при Гешев, с един кон?
Или може би е Народен Будител? Пускам Нова и там Фандъкова? И си мислят, че печелят гласове?!?
Именно за това казвам, че случаят е или промяна или застой? Защото това което стана в петък с диктатурата през медиите ви очаква още дълги години, ако не спрете този процес в неделя.

Призовавам и Мая Манолова и Демократична България да изразят протест пред ЦИК във връзка с нерегламентираното появяване на Борисов в БТВ в последния ден и да поискат време в рамките на деня от БТВ - ако трябва да правят извънредно предаване. Това не е просто нарушение на закона, а е груб опит ала Костинброд за повлияване върху изхода от изборите и то само в една посока.
СЕМ няма да се намеси, те са купени.
Но скандалът ще свърши работа. Пък и БТВ нямат ход освен да осигурят време. в рамките на деня.

Йорданка Малинова:

Няма по-голям интригант от Бойко Борисов!

Владимир Танев:

Платената интелигенция на ГЕРБ по какво се различава от платените куртуртрегери на бай Тошо. Това е просто една платена любов...

СОФИЙСКИ БЕСЕПАРИ И ДАБЪЛГАРИСТИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ
Нещата са ясни. Да България няма да има нито един кмет в София без подкрепата на червени избиратели. Мая Манолова няма да бъде избрана за столичен кмет без гласовете на десните. Исторически ляво-десен компромис е възможен. Нима от години това не е модела на управление в Германия. Така че и едните, и другите трябва да скрият партийните знамена в килера. Статуквото в неделя ще бъде победено като гласувате с разум, а не под гибелни емоции...

Надя Дичева:

Всички софиянци от БКП подкрепят руската учительница Фандъчка. Нале така?

Пламен Дарак:

Той сега, като отидел в САЩ, щял да пита Тръмп, какво е правил и говорил Цветанов там и тогава щял да прецени, какво да предприеме. Това ни е премиерът бе хора. Не се ли срамувате от такъв кретен ? На Тръмп точно му е през ... на Бочко за терзанията.

Лиляна Атанасова: 

Въоръжих се с голямо търпение да изслушам този пладнешки разбойник.
Ей, Богу, то бива наглост, бива тъпотия, но той е абсолютна грешка на природата.
Този самозабравилл се нагъл безродник ни "управлява" 10 години.Срам,срам....ПОЗОР ЗА НАС!
КОШМАР!?

Наско Мерджанов:

 Е няма такава тъпотия по света!Тоя не знае кой е и къде се намира!

Георги Христов Христов:

Боеко щял да пита Тръмп какво правил Цветанов в Щатите.
Някой има ли дълго въже?
Уважаеми градски идиоти, верно ли предпочитате тоя от студиото на БТВ тая сутрин да ви управлява, пред всеки друг?
Тоя тумбак дето е измислил лафа:"няма нищо по-хубаво от лошото време" - явно не е живял в София под управлението на Данчето и не е бил на работа от 9.

Бойко тая сутрин дал личен пример и отишъл с метрото до БТВ.
За целта, драги граждани, Ви уведомяваме, че линия 1 на метрото ще бъде затворена в интервала между 6 и 10 ч.
Благодарим за разбирането.
От метрополитена.

Емил Попов:

Човек на Манолова поискал 3 милиона от Борисов за изборите, но Борисов му казал, че няма такива пари. Сега чакаме Фандъкова да получи по пощата плик с куршум вътре.
Ако бъде избрана отново, Фандъкова ще направи в Общината 18 години и така ще изравни рекорда на Брежнев като Генерален секретар на КПСС

Георги Симеонов:

Много кашля Бойко Борисов (?!). Не ми се верва да е от некачествени пури, но си я има отдавна тази кашлица. Каза и за некакъв Б., който му искал 3 милиона за да му помогне в изборите, но Той му отговорил, че нема толкова пари. И за да му поверваме се прекръсти два пъти. А кашлицата не спря до края.

Дамян Андреев:

Половин милион бюлетини в Костинброд напечатани районирани на палети от активист от ГЕРБ се оказаха провокация на Манолова, хитро. А новата гениална идея която е пуснала в ход(с помощта на братя Галеви разбира се) пчелата Мая е, да накара(за 100лв на манге) няколко хиляди роми да гласуват за Фъндъка и после да изквичи, че имало купен вот разбиашли. Гениално, трябва да се патентова.Да купуваш гласове за противника! Когато обаче това е казано по БТВ с лек фалцет на моменти от министър председателя на територията , нещата не отиват на добре

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.