Тази вечер в предаването ”Честно казано с Люба Кулезич” ще научите повече за протестите срещу номинацията на Иван Гешев, за порното в българската медийна среда, за една смърт на върховен прокурор и за неразкритите поръчители на опита за убийство на журналист.

Началото е в 20:00 часа по телевизия Евроком. Темите и гостите днес са:

Гневът на улицата срещу чугунените в прокуратурата – едно предаване на сред седмицата на протестите срещу номинирането на Иван Гешев за бъдещ главен прокурор. За разликата между законността и трудовете на Вишински ще говорят организаторите на протестите  – адвокат Емил Георгиев от „Правосъдие за всички“ и Георги Георгиев от ГД „БОЕЦ“. 

За поуките от активното мероприятие „Вибратор“. Има ли граница журналистическото порно? Мирослав Иванов и Кин Стоянов ще говорят за проявленията и приложенията от тази тъмна страна от медийната ни действителност.

Склонност или склоняване към самоубийство? Една от неразгаданите тайни на българската прокуратура в продължения на десетилетия. Ще осветли ли смъртта на върховния прокурор Васил Миков тъмните страни на държавното обвинение. Разговорът ще е с бившият шеф на националната служба за сигурност ген. Атанас Атанасов и следовател Бойто Атанасов, граждански кандидат за главен прокурор.

Биткаджията от Поморие, разследващият журналист Стоян Тончев ще е в студиото три години след опита да бъде убит. Едно размазано от бой лице все още е в графата „неразкрити“. Защо жертвата смята, че поръчителите са на свобода да крадат и да дебелеят.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.