След като МВР не за първи път разпространява снимки от домовете на обвиняеми лица (това нямам съмнение е с разрешение, да не кажа по нареждане на прокуратурата), за да прави недопустими внушения, очаквам министърът на вътрешните работи и неговите заместници, както и главният прокурор и неговите заместници, да ни покажат снимки от домовете си.

Нека видим и техните спални, бани, кухни и мазета, за да ни покажат колко скромно живеят тези хора, които ние издържаме с данъците си. С удоволствие ще разгледам и снимки от помещенията, в които Сотир Цацаров, Георги Гергов и Сашо Дончев пиха кафе в ЦУМ. И докога ще слушаме, че офшорните компании са нещо мръсно, след като не са забранени от закона?

P.S. Повръща ми се, когато през ден слушам политици от всички политически сили да заклеймяват т.нар. "офшорни компании". Докато дейността на такива търговски дружества в България е разрешена, т.е. е законна, да се правят внушения за нещо нередно само поради мястото на регистрация на дружеството, е истинска наглост.
Не казвам, че съм привърженик на правенето на бизнес през такива дружества, но докато не ги забранят, политиците да бъдат така добри да не внушават на хората, че собствениците на капитала на такива дружества са престъпници само поради този факт.

Коментари

  • Пон., 10/29/2018 - 07:07 отговор

    Да се направи разследване от независима международна институция на всички наши политици от началото на прехода до сега и да се покажат по същия начин домовете им !

    • Х
      Вт., 10/30/2018 - 22:02 отговор

      За първи път чувам за независима институция.

  • Пон., 10/29/2018 - 07:07 отговор

    Да се направи разследване от независима международна институция на всички наши политици от началото на прехода до сега и да се покажат по същия начин домовете им !

  • Пон., 10/29/2018 - 14:09 отговор

    Как да коментираш истината казана от образован и интелигентен човек!

  • Пон., 10/29/2018 - 15:30 отговор

    мафията разчистват сметки с фирми свързани с опозицията коите не искат да плащат такса спокойствие

  • Вт., 10/30/2018 - 07:13 отговор

    Лалов...

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.