С премахването на огражденията по част от ул. "Граф Игнатиев", софиянци получиха възможността да се "полюбуват" на резултатите от дългоочаквания ремонт на една от най-емблематичните софийски улици. Ремонт, струващ 22 милиона. Не сме изненадани, че повечето от коментиращите са потресени от видяното.

Това са посочените от кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova "съчетания" и "красоти", заради които ремонтът се бави с повече от месец: дупки вместо фуги, хлътвания и пропадания въпреки бетонната основа, бетонни буци около трамвайните стълбове. Г-жо Фандъкова, след толкова много публични излагации, след толкова знакови ремонти, които завършват като колосален провал, как имате очи да излизате в национален ефир, да се опитвате да ни баламосвате? Нека познаем - ремонтът не е приключил и общото усещане за свинщина е илюзия, която магически ще изчезне, след като го приключите?

Кое съчетание виждаме на тези снимки от пл. Гарибалди по-точно? Мърлявщината на фирмите-изпълнители, в случая GP Group JSC. и безхаберието на строителния надзор? Че това Ви "съчетание", г-жо кмет, е емблемата на Вашето управление. Усвоили сте го до съвършенство - почнете да упражнявате някое друго. Новият Ви зам.-кмет - младият Евгени Крусев (Транспорт за София), дето уж беше "промяната в курса" ще обясни ли, защо един от най-важните обекти в мандата му изглежда по този начин или и за него ще си мълчи?

Няма смисъл да Ви призоваваме да се вземете в ръце - късно е вече да правите каквото и да е. До края на мандата Ви остава около година. Дайте си почивка, моля Ви! Нагледахме се на "красотите", които Вие, администрация Ви и любимците Ви зам.-кметове творите за наша сметка. Излиза ни твърде скъпо.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.