"Сега разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си такъв, трябва да лъжеш безскрупулно и за всичко. Ако някой посмее да критикува политиците от бъдещето, то той се превръща в политик от миналото, па бил той и мажоритарно избран президент. Ако това е разбирането за политик на бъдещето, то благодаря ви! Предпочитам политика от миналото!", пише във Фейсбук Главният секретар на Президента Румен Радев - Димитър Стоянов.

Сега разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си такъв, трябва да лъжеш безскрупулно и за всичко. Като се започне от 3-4 пъти по-евтиния LNG, мине се през готовността ICGB и потеклия азерски газ на договорна цена, неустойките, водената двойнствена външна политика особено по македонския въпрос, шестте метра водосточна тръба за 1 млн. лв., трите стълба за 2 млн. лв., агитаторите за чужда държава, получаващи по 4000 лв...

За да си политик на бъдещето трябва да заклеймиш задължително инакомислещите за поклонници на чужда държава (и то конкретно на една), само и само защото имат мнение различно от твоето. А е и политически коректно. Даже е по-убедително да го направиш в интервю за Гардиън. Нима това не е заемане на удобна поза за да запазиш поста си? Въобще не е!

За да си политик на бъдещето трябва да не позволяваш да те критикуват, даже когато излагаш българите на риск от студуване или гладуване (инфлацията над 16%). Ако някой посмее да критикува политиците от бъдещето, то той се превръща в политик от миналото, па бил той и мажоритарно избран президент.

Да си политик от бъдещето трябва да вярваш в правотата си, въпреки че всички около теб ти казват, че си сгрешил. Пука ти, важното е да си мислиш, че си политик на бъдещето и да клатиш останалите в държавата си - малко над 6 млн. българи!

Ако това е разбирането за политик на бъдещето, то благодаря ви! Предпочитам политика от миналото!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.