„Най-малко пет, дори десет години България няма да се оправи. Ще дойдат и за нас хубави дни, но няма да е по-рано от пет години."

В дома й Бургас идват хора отвсякъде – както от страната, така и от чужбина, защото вечен е стремежът да надникнеш в непознатото утре, да разбереш какво ти е приготвила съдбата. Стефка е една от петте провиденци, които една национална телевизия кани всяка година в дните преди Нова година, за да направи своята прогноза за следващата. Иначе, отказва интервюта и разработки за медии, но пред Liberta.bg отстъпи. Точните и математически /и не само/ изчисления понякога стряскат със своята сбъдваемост. Питахме известната астроложка за България, за кризата, за вината ни, доколкото я имаме, за бъдещето и изпитанията, през които трябва да вървим, както и за просветлението. 
Ето, какво предрече за новата 2019 година Стефка Добрева.

-    Какво сочи астрологичната карта на Kозирога за България през 2019 година, госпожо Добрева?

-    Вибрацията за 2019 година за страната ни е Венера, тройка. Нейното съдържание е и Слънце, и Луна. Венера се отваря към космическата енергия, която е ключова енергия. Годината на земното прасе от 5 февруари ще осъществи нови енергии и нови идеи. Ще има и доста напрежение. Тази тройка отваря много врати и самата Вселена ще работи за това. Енергиите се движат по часовниковата стрелка, освобождават негативността и зареждат положително. На упоритите хора ще им се помогне в най-трудните моменти. В икономически план не се дава растеж на икономиката. Не трябва да се очакват големи резултати. Българската икономика ще бъде в несигурност.

-    В здравословен аспект, как виждате годината?

-    Годината е подвластна на Слънцето и Луната. Това ще помогне за балансирането на енергиите и ще има желание за живот. Общият сбор е пак тройка - това са Отец, Бог-син и Светият дух, или означава вдъхновение. Изисква се, обаче, внимание и много труд. Не се показват сериозни здравословни проблеми в общ план.

-    Ще има ли просветление у хората за промяна?

-    Да, ще има, но не за всички. Удобен момент за промяна е при Везните, Лъва и Рибите, както и за всички, родени на 1, 2, 3, 9 и 12 дата. Те ще са силни и ще оценят подкрепата на звездите, но се иска постоянство в действията им. Телците ще имат промени в бизнеса с два знака „внимание“! Това е така, защото при тях ще има една по-голяма разсеяност и вътрешен подтик за нещо, за което още не са готови. При Лъва ще има много желания, но хаотични и доста силни, затова трябва много да внимават.

-    Ще има ли завърнали се българи от чужбина?

-    В България има възможности, но не са достатъчни за младите хора. Малко са тези, които искат да се върнат тук. Дори днес имах трима млади клиента от Англия, които категорично ми отговориха, че няма да си дойдат обратно. Още повече, че и годината не е подходяща за завръщане. 2019 г. звездите не се отварят за приемане в страната. 

-    Каква ще е годината на Прасето за Бургас?

-    Четвърти месец е силен за политически възход. Да внимават младите двойки през девети месец на 2019 година – там е бумът на разделите. Да решават проблемите си спокойно. Вибрацията на звездите ще им помогне да вземат полезно за тях решение. Бургазлии имат закрилата на Съзвездие 9, което е Ангел-пазител с мощна енергия на орел.

-    Ще има ли извънредни парламентарни избори през новата година и дали пак ще управлява коалиция?

-    Към октомври ще има някакво разместване. Това ми се дава без изчисления. Ще бъдат разправии, но няма да се стигне до нови избори.

-    Ако България плаща тежка историческа карма заради разправата с богомилите, които, казват, са били божии пратеници, не изплати ли вече тази тежка карма и колко още ще се гърчи?

-    Вярно е. Продължаваме да се гърчим. Аз не искам да плаша хората, затова не давам такава информация.

-    Моля за отговор, заради читателите!

-    Продължаваме да изкупуваме кармата. Имаме още поне пет години, през които тези сътресения ще продължат. Дори десет ще бъдат. Въпреки това, трябва да ти кажа, че ние, българите, сме благословени. България се намира във втора чакра от десетте. Ние сме гъвкави хора – каквото и да стане, с каквото и да ни натоварват, имаме двойна гърбица - всичко издържаме. Макар и тежко, ще дойдат и за нас хубави дни, но няма да е по-рано от пет години.

-    Виждат ли се катаклизми на нашата територия – наводнения, силни земетръси, аварии, катастрофи?

-    Не, в България няма да има такива тежки неща. Това са катаклизми, които се дават отгоре. Те са уроци, които ни карат да се замислим за някой неща. Но не виждам чак толкова тежки изпитания.

-    Колко поколения трябва да се сменят, докато видят справедлива, правова и развита държава?

-    Много, миличка! Много! Няма да стане скоро. За поколения няма да говорим, но пак ти казвам, че най-малко пет, дори десет години България няма да се оправи. Масово напускат младите.Ти беше ми задала един въпрос като се чухме - дали ще се върнат след БРЕКЗИТ емигрантите от Англия? Зададох го вчера на три момичета, които живеят в Обединеното Кралство. Питах ги директно, но и трите, които не се познават, бяха категорични, че каквото и да става, няма да се върнат тук. Ако трябва ще отидат в САЩ, в Германия, но тук няма да дойдат.
 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.