Когато госпожата говори за пари, припомнете й едни покрити 700 милиона. Влади Горанов ги пропусна за г-н Черепа. Така проф. Велислав Минеков от „Отровното трио” в „Лице в лице” по БТВ отговори на нападките на председателя на парламента Цвета Караянчева, че протестите се финансират от мафията. Припомняме, че "Триото" даде на съд Караянчева за клевета.

Ето какво още каза в предаването проф. Минеков:

Не се познавам с г-н  Черепа, нито някой от нас тримата го познава, за разлика от Влади Горанов, с който си пишат есемеси. 20 милиона на една друга телевизия е дал г-н Череп с писмен договор. Господин Черепа е вадил от банка такива огромни суми, които би трябвало не българското разузнаване, а световното разузнаване да се впечатли. Към това прилага твърдение, че 65 милиона са отишли към корумпиране на управляващата партия и премиера, и министри. Това е много по-интересна тема, отколкото да ми се броят стотинките, които се изсипват около нас.

Имаме ясни документи, как сме се финансирали през тези три месеца. Какво е изхарчено, какво е плащано. Имаме банков акуант, насочиха се едни сериозни средства в него, за съжаление вече са почти похарчени. Ще продължим нататък, но ще бъде трудно. В началото се финансирахме сами, в първите няколко дни, след това още в първия ден, в който публикувахме банкови акаунт, само за един се събраха 24 000 лева.

Досега са събрани от дарения, мисля, 92 000 или 93 000 лева. Естествено, няма да продължи вечно, който е дарил няма да дари втори, трети и четвърти пъти, но от протеста няма да се откажем.

Срещу нас има заплахи.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.