Повече от ясно е, че БСП, дори при предсрочни избори, отново ще загуби от ГЕРБ. Това е така, защото голяма част от БСП - депутати, кметове, общински съветници, членове, са от страната на ГЕРБ, богатеят покрай ГЕРБ, слугуват им, и избирателите това го знаят. Само Нинова и една малка част хора около нея са реална опозиция.

По тази, а и по други причини - ГЕРБ са със сринато обществено доверие, Статуквото (ДС-номенклатурчици и апаратчици, олигарси, някои генерали и прочее) умуват нов политически проект. Те са наясно, че Слави Трифонов няма как да бъде алтернатива, но би бил идеална "патерица" на Статуквото в бъдещ парламент - нещо като "Воля" на Веселин Марешки, но с по-голямо обществено влияние и численост като народни представители.

Статуквото разбира, че зароденото критичномислещо гражданско общество също ще излъчи проект и лидери, които ще донесат промените в България - справедливост, правов ред, върховенство на закона, реална борба с мафията, олигархията, организираните престъпни групи (ОПГ), корупцията, съд за предалите националния интерес и ограбили българския народ, свободни медии...

Статуквото ще се старае да обърка гражданите и отново да ги разедини.

В тази връзка бъдете бдителни и мнителни - кои са плацебо и кои са автентични!

Борисов ще бъде свален отвън с разследвания на момента, в който се появи на българската политическа сцена заместител. И това много скоро ще се случи.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.