Шефовете на ЕС и ЕНП вчера демонстративно унижиха българския премиер Бойко Борисов. На конгреса на ЕНП в Хелзинки, когато идва редът за изказване на министър-председателят ни и той се качва на сцената, един по един важните хора от европейското семейство започват да стават от местата си и да напускат залата. На дипломатически език тези действия на висшестоящите в ЕС и ЕНП /партията, чийто член е ГЕРБ/ експлицират не само отношението им към личността на Борисов като премиер на най-бедната и най-корумпираната държава в Европа, управлявана от мафията, но и разкриват дефицит на политическия му авторитет.

От друга страна експерти споделят, че тази демонстрация може да бъде прочетена и като предвестник на края на политическата кариера на Борисов. 

Протестите в България за оставка на правителството, против високите цени на горивата и храните, ниските пенсии и заплащане на труда, срещу огромната корупция и замърсяването на въздуха, както и на майките на деца с увреждания, които скандират пред сградата на Министерски съвет Валери Симеонов да напусне правителството, продължават. Във всички големи градове се провеждат демонстрации и автошествия.

На фона на видеото, в което се вижда как ръководството на ЕС и ЕНП напуска залата при появата на Борсов на сцената, днес неговото партийно плацебо в България - Цветан Цветанов - заяви, че  "министър-председателят Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа, а това дразни президента Румен Радев".

От видеото ще разберете какъв "фактор" в Европа е Бойко Борисов:

Коментари

  • Съб., 11/10/2018 - 22:43 отговор

    Дали ?Парите и медиите са в мафията

  • Нед., 11/11/2018 - 08:27 отговор

    Резил, резил и пак резил! Но Тиквата е безмозъчна и едва ли ще го асимилира това. А и другият идиот Цецко ще го утешава, че от него по кадърен в българската история няма и няма да се роди

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.