Протестът е законоустановена демократична и легитимна форма за изразяване на несъгласие. Управляващите, обаче, в думата "протест" неправилно наслагват смисъла на думата "преврат" и започват да чертаят сценарии, които могат да съществуват само в главите на болни и зли мозъци.

От сутринта официални държавни лица говорят за метежи и преврати. Компрометирана фигура - Йордан Бонев (съратник на Бисер Миланов - Петното), внася сигнал, че определели лица и медии - Биволъ, БОЕЦ, Десислава Иванчева и т.н., упражняват подривна дейност и извършват подготовка за реализирането на преврат и сваляне на правителството на Борисов. Смях! Същият Йордан Бонев разказва през 2014 г., че Бойко Борисов е предложил (на него и на Петното) 500 000 лева, за осъществяване на метежи и преврат за сваляне от власт на правителството на Орешарски (Сергей Станишев и Делян Пеевски).

Министърът на МВР Младен Маринов съобщи днес, че е постъпила оперативна информация, касаеща предстоящи метежи на протеста, организиран от БОЕЦ и насрочен за утре (12.11.2019 г. - четвъртък) в 15 часа пред Съдебна палата. А днес лидерът на БОЕЦ Георги Борисов е привикан да се яви в СДВР в 15.00 часа. Самият той се опасява, че ще бъде арестува. По тази причина  е придружаван от адвокат и сигурно вече е в сградата на столичната полиция.

Относно метежите, за които говори министърът на МВР, очаква се те да  бъдат платени от хора близки до властта, като целта им е да дадат поводи за осъществяване на арести над лица, които протистират против избора на Иван Гешев за главен прокурор.

След международния геополитически скандал, който предизикаха българските власти с "шпионажа", днес премиерът Борисов се разграничи от действията на държавата, която управлява. Световен прецедент - да си министър-председател и да не си съгласен с външната си политика.

Последствията за България и нейните граждани от кашата, която забърка управляваща клика, ще бъдат катастрофални, но нищо хубаво не очаква и властимащите мафиоти. Паниката и страхът, които са ги превзели и сковали, ги вкарват в непрестанни дипломатически, геополитически и икономически скандали, които ескалират до този етап и момемнт, в който сами ще си направят преврат и самосвалят правителството. От простотия.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.