Илиана Беновска от К2 и К3, която в България е известна с еманацията на това, което журналистиката и един журналист не трябва да бъдат, изпадна в нервна фейсбук-криза, след завръщането си от САЩ. Тя бе една от придворните журналист(к)и, които придружаваха Борисов и каубой-компания при визитата им в Белия дом. И по нейни думи: "ПЪРИВиЯТ БГ ЖУРНАЛИСТ В КОНТАКТ С ТРЪМП!"

Илиана Беновска побърза да се похвали с фотос от двора на Белия дом във Фейсбук, но потресаващият й аутфит предизивка остри коментари, които явно са опънали до краен предел нервите на самовлюбената "еманация на това, което журналистиката и един журналист не трябва да бъдат", и тя изпадна в епистоларна логорея.

След като Беновска се е запознала с мнението на хората за нея, не само като упражняваща професията "придворен журналист" на Бойко Борисов, но и като визия, тя побърза да се оправдае, че постингът й, с който заявява, че "не хвърлила ябълка на Тръмп, защото щели да я взривят", но пък "той я бил забелязал и питал Борисов: "Коя е тази?", бил "социален експеримент".

Естествено, няма как да не остане незабелязана при вида, в който се е явила в Белия дом - с анцуг с бял страничен кант, тревисто зелено сако, лачени боти висок ток и разноцветно ризе. Но Беновска оправда и анцуга си - бил марков и не било анцуг, а клин. Още по-зле.

Запазваме коректно правописа и граматиката на статусите на Беновска по случая.

Илиана Беновска:

"Пред Белия дом... Зададох въпрос на президента на САЩ Тръмп. После Борисов каза ,че Тръмп попитал: Коя е тази в зеленото? Е, не му дадох ябълка,че..."

"Така... Социален експеримент беше да кача снимката от Белия дом."

"Инфото си е инфо! АЗ СЪМ ПЪРИВиЯТ БГ ЖУРНАЛИСТ В КОНТАКТ С ТРЪМП!"

"ИНАЧЕ. Направих си социален експеримент. Хейтят ме -Дърти жени и не … ще се изразя деликатно … Заспали мъже. Тъжно."

"Хейтърите ми, освен " Заспал Сексуален Статус" нямат и Социално постижения, нито Родителски, нито семейни??? УПЛАШЕТЕ СЕ ---- КОЙ НИ ПИШЕ В ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "СОЦИАЛНИ МРЕЖИ"????"

"Та! Имам Нощни занимания , вън от хетърите, сори, че са самотни... Кой каквото могъл. Скъпи Лели на моята възраст- купете си и си ТУРЕТЕ НА БУТОВЕТЕ СИ...МОЯ "официален АНЦУК"- ВИЖТЕ МУ МАРКАТА. И после Пишете.АААА - и прилагайте снимка - официален анцуг! чакам!"

"Чичовци ,които ме хейтите. Кисело е гроздето. Приберете коремите..."

"Млади ... мъже??? , дали??? Вдигате ли Знамето???"

"Та! Имам Нощни занимания , вън от хетърите, сори, че са самотни... Кой каквото могъл. Скъпи Лели на моята възраст- купете си и си ТУРЕТЕ НА БУТОВЕТЕ СИ...МОЯ "официален АНЦУК"- ВИЖТЕ МУ МАРКАТА. И после Пишете.АААА - и прилагайте снимка - официален анцуг! чакам!"

"Неосъщтествени - дърти мъже, млади момчета, дебели млади и стари жени. Спете. Оставете ме . Не знаете и не можете като мен. И . Нямате клин...Айде. Спете . В своата територия. И . Млъкнете."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.