Нашият премиер има спешна нужда от психиатрична помощ и диетолог. А ние имаме спешна нужда от нов премиер. Виждате ли този отчаян, неадекватен човек?! Той не се бори за власт, а за физическо оцеляване, пише журналистката Ирина Асиова-Диамант...

...продължава:

Нали го чухте как рецитира приповдигнато... ПОгледни, пОгледни какви красоти. И кокичетата спасихме... Един череп в ръката и ... Хамлет ъф Банкя. Страшно е. Как рухна пред очите ни за няколко месеца... Лицето му, гласът му, езикът на тялото просто крещят за помощ. Пред очите ни е заложник. Като онези пленници на Ал Кайда с мачете пред гърлото.

Бойко, мигни веднъж, ако е Шиши и два пъти, ако е Турски поток.

Толкова е ясно, че не я иска тая работа повече. Мечтае да се махне и да забрави как се е оплескал. Но няма мърдане. Взел е парите. От ония пари, които и да искаш не можеш да върнеш в брой. Изплащат се само с услуги. И докато не си изпълни обещаното, ние ще трябва да гледаме как отчаяно броди по магистрали, имитира управление, раздава подаяния, изнася монолози и чака тая мъка да се свърши.

За нацистките препратки дори не ми се коментира. Такива претенции можем да имаме към грамотен и културен управник. И само себе си можем да виним, че 20 години търпим това позорище, което държи цяла един народ заложник на алчността и простотията си. И само от нас зависи да сложим край на банкянската трагедия. Айде, след малко отивам при Сашо Диков да обсъдим как. И за Тръмп ще си говорим.

Гледайте довечера в 20 ч. “ЕвроДикоФ”, Евроком!, завършва коментара си за премиера Бойко Борисов и зависимостите му от Пеевски и руснаците по "Турски поток" Ирина Асиова- Диамант.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.