За съжаление изглежда, че  в България без революция нищо няма да се промени към по-добро. А както е известно, сред нас има много прости, наивни, злобни и завистливи хора, които ще бъдат използвани, за да ни настроят един срещу друг. По украински модел, например. И ще започнем да се избиваме.

Няма по-страшно за един народ от гражданска война!

Еволюционното ни ниво на развитие като нация е видимо все още в обхвата на ниските вибрационни пластове. Моралът е също на упадъчно срамно равнище, затова превес имат лъжата, предателството, силният стремеж към материални придобивки и облаги на всяка цена, с всички възможни средства. 

Силата на правото продължава да отстъпва пред правото на сила, упражнявано от по-силния над по-слабия, което е присъщо за първобитните общества. Не всеки е равен пред закона. А в повечето случаи истината е изкривена, изопачета, потъпкана от т. нар. "управляващи" и техните лакеи.

Процесът на самоосъзнаване и поставяне на приоритетите за всеки от нас е добро начало за основополагане на посоката, в която искаме да вървим, да се развиваме и  да бъдем - поданици в режим на диктатура или равноправни граждани на демократична държава.

Изборът е в нашите ръце.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.