Изглежда, че думите на Бабикян по БНР, че "Предположението за Николай Младенов е интересно и възможно“ - почиват на реална информация.

Бабикян и Младенов са много близки приятели още от Варна, от времето когато Никито работеше в екипа на Надето Михайлова, кандидат на СДС от морската столица. И не изключвам информацията да е лично от Младенов, който вероятно вече е сондиран. Освен това Никито отговаря напълно на описанието, дадено от Борисов: „човек, който изглежда относително културен, наскоро появил се в София от дълго пътуване“.
("Относително културен"?! И след тези думи Младенов не му е теглил майната? Боже, тия хора достойнството го нямат за нищо!)

Защо му е на Младенов да си зареже хубавата работа на специален координатор за Близкоизточния мирен процес на генералния секретар на ООН, за да си купи фабрика на Девети септември?

Запознати смятат, че му била нужна думичката "премиер" в CV, за да задвижи кариерата му в ООН. Кой знае, неведоми са мотивите на хората, "нетърпеливи да се издигнат".
Интересно как медиите, подкрепящи Борисов, ще приемат кандидатурата на Младенов. Защото, ако за някой може да се каже "соросоид" без уговорки, то това е Младенов.
Как ли ще го преглътнат Блъсков и Нидялко?!

Тони Филипов, д-р

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.