Автомобилътна НСО, в който се е возила председателят на Народното събрания Цвета Караянчева, се е блъснал с друга кола.

Според очевидци, жена на возилото се е опитала да направи път за кортежа на Караянчева, но е навлязла в банкета, изгубила е контрол над автомобила си и се е сблъскала с колата на НСО.

Инцидентът се случва в близост до Хитрино, межди 10.00 ч.-11.00 часа тази сутрин. Председателят на народното събрание е откарана с хеликоптер към болница в София. Общо трима души са пострадалите и са закарани за преглед в лечебно заведение.

Инцидентът се разследва.

МВР пусна напълно безлично съобщение по случая, коментира "СЕГА". Според него "трима души са пострадали при катастрофа на пътя Шумен - Силистра". "Сигналът е подаден малко след 10.30 часа днес. По първоначални данни на главен път Шумен – Силистра на около 150 м след разклона за село Върбак 31-годишната водачка на лек автомобил „АУДИ А4“ на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил. За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни", добавя вътрешното министерство.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.