"След зловещото плячкосване на държавата в продължение на много години, българите са зажаднели за справедливост и възмездие. Затова всяко открито противопоставяне на правителството срещу корупцията среща одобрението на хората и трябва да бъде подкрепяно", каза пред медии в Сингурларе държавният глава Румен Радев.

Президентът Румен Радев днес е в Сунгурларе по случай празника на общината - Деня на лозаря и св. Трифон Зарезан. Той беше посрещнат от кмета Георги Кенов пред сградата на община Сунгурларе. Там са още областният управител на Бургас Стойко Танков и депутати на БСП от Бургаски регион. 

Правителството трябва да бъде много внимателно и да знае с кого и с какво си има работа. Убеден съм, че борбата срещу корупцията трябва да се води със силата и легитимността на институциите, а не само с популярността на социалните мрежи. Безпардонните методи, които използваха предишните управляващи и погазването на закона, доведоха до сгромолясване на техния режим и това трябва да бъде урок за цялото ни общество, подчерта президентът.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.