Делян Добрев подава оставка като народен представител в 44-тото Народно събрание. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той е взел това решение след разговор с председателя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов.

Аргумент за подаването на оставка за Делян Добре е обаче "поредната фалшива новина", с която чашата на търпението му преляла. "Не искам повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени", заявява Добрев. 

Той взел решението да се оттегли от парламента след разговор с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. До това се е стигнало след публикация на "Биволъ", от която се разбира, че приближени до него са пазарували апартаменти в София на ниски цени.

Оставката му е знак на солидарност и със колегите, които "спазиха моралния стандарт на ГЕРБ и напуснаха постовете си само заради съмнения".

Припомняме, че преди време заради скандала "Кумгейт" в Хасково Делян Добрев отново подаде оставка като народен представител, но тя не бе приета от неговите партийни колеги в парламента.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.