Кристиян Николов е познавал Милен Цветков, съобщи в предаването си по TV 7/8 водещият Крум Савов. Той разкри, че това му е било съобщено от човек, който е присъствал на летните почивки в каравани на морето, където са били журналистът и неговият убиец.

 Крум Савов уточни, че не иска да прави никакви внушения за умишлено извършено престъпление от страна на Кристиян Николов. Журналистът на TV 7/8 догатна, обаче, че щом познаваш човека, с когото сте през каравана през лятната ваканция, е нормално да знаеш и каква кола кара.

Съобщилият информацията пред Крум Савов - за познанството между Кристиян Николов и Милен Цветков, утре (24.04.2020 г.) ще гостува в предаването му.

Гост в предаването в TV 7/8 беше бившият съдия и прокурор Румяна Ченалова.

Тя изтъкна, че българските граждани нямат доверие в трите власти. Ченалова отбеляза относно днешното разкриване на предполагаемите извършители на покушението над журналиста Слави Ангелов, че това е хубаво. Но подчерта, че е само едно от многото нападения и покушения над журналисти, които обаче засега са в графата неразкрити.

Бившият съдия посочи, че списъкът с покушения над български журналисти е дълъг. Сред пребитите почти до смърт са журналистите Огнян Стефанов, Стоян Тончев от Поморие, боя над Люба Кулезич, а Крум Зарков добави и заливането с киселина на Анна Заркова.

За убийството на Милен Цветков и вината на Кристиян Николов Румяна Ченалова заяви, че е много важно какво ще покажат съдебните експертизи и дали са направени качествено.

Цялото предаване можете да изгледате от тук.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.