Отговорните институции укриват посещението на Борисов днес на "Граф Игнатиево", както и  броя на далите положителен тест за Covid-19 там.

Във връзка с информацията, че премиерът на България Бойко Борисов днес ще посети авиобаза "Граф Игнатиево", LIBERTA.BG разговаря преди минути с пиара на авиобазата Надя Топурова, с Министерство на отбраната, както и с ВМА. 

Смущаващо е, че трите институции нямат информация какъв е броят на заразените с Covid-19 на "Граф Игнатиево" (военнослужещи, служители и вс. др. от персонала), каквато информация получи за положително адекватни към вируса LIBERTA.BG.

Оказа се, че са държавна тайна официалните и публични посещения на обекти, където ще присъства премиерът Бойко Борисов. От Министерство на отбраната заявиха любезно, че разполагат с неофициална информация, че е предвидено днес той да бъде в Пловдив (Граф Игнатиево), но поради епидемиологичната обстановка визитата не е обявена за среща с медии. В телефонен разговор с ВМА, които попитахме има ли заразени с Covid-19 на "Граф Игнатиево", ни помолиха да направим запитване по електронната им поща, за да задействат процедурата, което направихме. ПИАРът на "Граф Игнатиево" ни затвори телефона след краткия разговор.

До редакционното приключване на статията, от ВМА се свързаха с нашата медия, за да ни информират, че цялата информация за заразените с Covid-19 военни е предоставена на МО и трябва да я поискаме от там. А от МО ни казаха, че не разполагат с такава информация, която е налична във ВМА и трябва да ни я предоставят те.

Така или иначе, LIBERTA.BG разполага с информация, получена от своите източници, че премиерът Бойко Борисов ще посети днес авиобаза "Граф Игнатиево", а също така, че там има над 20 човека, които са дали положителен тест за Covid-19. Разбра се също така, че е "държавна тайна" къде премиерът Бойко Борисов ще обикаля на данъкоплатска издръжка, а също така, че се крие като партизанин от българските граждани. Сигурно има защо.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.