Очакваше се - Мафията започна контранастъпление. БНБ покри информацията за кредитните досиета в ББР, Гешев нахлу в МВР и прави обиски на разследващи подслушванията, за да покаже надмощие, така както направи при нахлуването в президенството. Това е атака срещу Рашков и срещу новите шефове в ДАНС и ГДБОП.

Утре ще нахлуят и в НАП и това е само началото. Очевидно при текущите тенденции, когато прокуратурата е залята от доказателства за корупция и мрежи, които пренебрегва, тя реши да се намеси и предотврати по-нататъшни кадрови смени в силовите ведомства.

Не случайно винаги сме изтъквали необходимостта от смяна на Гешев и реформа в съдебната системата и ВСС. Вижте как работи схемата - съдия в специализирания съд с измислени мотиви разрешава обиска, не е важно какво ще намерят, важното е да дискредитират човека и да го извадят от активната разследваща работа.

И утре техните медии отново ще покрият историята, ще разместят причина и следствие. И служебното правителство ще бъде атакувано включително и министрите му.

И пак Улицата ще трябва да подкрепи битката срещу мутрите на Борисов и Пеевски.

Очаквайте блага вест отвъд Океана. Но работата по обуздаването на Гешев трябва да свършим ние, тук. Само Улицата може да го обуздае.

Очаквайте и развитие по казуса със заплахата на Борисов срещу бизнесмен, че жена му и децата му няма да разберат че ядат неговото месо ?!?!?! Показания, свидетели.

Прокуратурата действа превантивно срещу МВР, очаква се да атакуват и министрите Рашков, Василев, Петков, на първо време чрез подчинени и назначения.

Освен да скрият Борисов и Пеевски, целта е да се дестабилизира обстановката в България преди изборите, така че ГЕРБ да обясни загубата си с фалшификации и провал на машинния вот, ерго на президента Радев и на протестърите.

Ей, хора, вчера Борисов и Гешев обявиха война. Който разбрал, разбрал. Той не може да допусне да не се върне на власт, защото е пазителя на модела. Задкулисието пусна резервни варианти на новия Борисов - един от тях е Кубрат, за това медиите започнаха да го отразяват като ранния Борисов - отишъл да открива градинка, празник, остава да прерязва лента. Но не може да бъде включен в играта веднага, трябва му време. Пък и му трябва победа преди да влезе в политиката.

Утре на площадите. Трябва да се блокира прокуратурата и Борисов, който естествено ще се скрие.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.