Направих си труда в последните 5 дни да разгледам кампанията на Радев-Йотова в сравнение с кампанията на всяка от другите 23 двойки кандидат-президенти. Каква велика загуба на време!

В кампаниите на другите има само един елемент – АнтиРадев. Ако има друг на заден план, той не се забелязва. Всичките над 40 кандидати са в свирепа АнтиРадев-пропаганда, в която, впрочем, не правят нищо друго, освен да повтарят това, което Борисов говори от години насам. А именно – че Радев е диктатор и злодей, виновен за всичките ни проблеми.

То е ясно, че днешните ни проблеми са наследени – и цените на тока, и опосканият бюджет, и липсата на лекари, и недоверието в мерките срещу пандемията. И е обяснимо, че тези, които цели 12 години държаха всички лостове на властта - ведно с марионетен президент – се вторачиха в човека, който направи така, че те да спрат да консумират държавното управление и да черпят гаджетата и аверите си на обществената трапеза. Вторачиха се в Радев – изумени, че господството им не е вечно, а после се усетиха и взеха да го сочат на участниците в преломните миналогодишни протести, и да викат: „ Нека тоя, щом е с вас, да ви плати дължимото по нашите сметки!”.

Хитро, по кръчмарски изчислено - струва си шестцифреното пиарско възнаграждение. Ако случайно не разбирате нещо, позвънете предизборно за пояснение на г-на Ричард Алибегов.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.