Отдавна кукловодите на Борисов го превърнаха от главна марионетка в посредствена пионка, съществуваща в театъра им докогато решат, че е нужен

Формално облечен във власт, Борисов съществува само в джипката от време на време. Показаха му, че е на прицел /снимките и записите/ и че нуждата от него е временна, а послушанието - условие за качеството и продължителността на политическият му /а може би не само/ живот.

От политическата сцена изчезнаха най-информираните - Горанов, Караниколов... От телевизорите изскачат само посмешищата на политическия елит на ГЕРБ, които да фокусират върху себе си омразата, докато Борисов изпълни плана на кукловодите. А те се оказаха добри психолози, манипулатори на общественото съзнание.

Забравихме думите и фактите, изнесени от Методи Лалов /а и от мен преди години, по които прокуратурата образува проверка/, че ръководителите на прокуратури и съдилища се назначават 
/избират уж/ след среща и одобрение от Пеевски.

Забравихме записите по "Яневагейт", в които ясно се чува, че службите са на Пеевски.
Забравихме думите на Борисов, че " реформа в правосъдната система ще има, ако и когато каже Цацаров". КОЙ назначи Цацаров?!
Руснаците строят газопровода, доказано от "Бивол" под прикритието на чужди фирми. КОЙ е свързан с руската олигархия на тяхната "Дълбока държава"?!
Американците твърде бавно дълбаят по РИКО /един от ответниците е Пеевски/, може би защото сме единствените глупаци, които искат още да плащат прескъпо за чертежи на самолети.
Борисов е нужен и за това.

Твърде дълго се фокусираме само в Борисов. Твърде ограничено анализираме актьорите в поредния спектакъл на кукловодите, превръщайки пионката Борисов в главен герой. Той знае, че е свършен.

ТЕ имат нужда от пренареждане на картите. Подготвят поредната си игра на "Монополи", в която стоката за продан е БЪЛГАРИЯ, или каквото е останало от нея. За да успеят им е нужна власт - в следващите, и следващите години. Това правят сега.

Длъжни сме да им попречим!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.