Според изследване на Европейската комисия /тръпна в очакване гербоидите да кажат, че Путин и Радев са платили за изследването/, 71 % от българите НЕ ОДОБРЯВАТ правителството.

Същото това правителство, което според думите на Онуй и отбрани герберасти, ни осигурявало просперитет и ни спасявало ежедневно. Ей, туй - българите, сме неблагодарен народ. Те ни спасили от чувалите с трупове, осигурили ни инвеститори, пък ние - "Откъде са ти еврото и кюлчетета в чекмеджето, бе, Мутро?", "Ама защо всичко, което строите, е некачествено и прескъпо?", "Ама защо крадете?","Ама защо сте толкова прости?"......много, много въпроси към Спасителите ни.

Днес господин Сачев/а/ ни уведоми, че нямало да подават оставка, защото трябвало да ни спасят. Настояват да ни спасят! Направо ми приличат на инквизицията, която през Средновековието, за да спаси душите на грешниците, ги изгаря на клада и го представя за добро дело.

Гербоидите не виждат или не искат да осъзнаят размера на омразата ни. Те ни подценяват. Говорят едни красиви думи, написани от израелските пиари на ГЕРБ и смятат, че сме малоумен матриЯл, който не може да мисли и няма чувство за самосъхранение. Толкова са се самозабравили, че мислят, че тези кражби и предателства ще им се разминат безнаказано. И под красивите думи за просперитет и спасение, ще ни унищожават.

ГЕРБ отдавна не представляват българският народ. А само администрацията и гетата. Това става ясно дори на любимата на Онуй Европейска комисия. Или и техните изследваия ще нарекат фейк, платен от Путин и комунистите?

Аман от спасители! Особено от крадливи, некадърни и нагли. Спасете ни от себе си, като вземете по една релса на врата и дружно тръгнете към моста!

Елена Гунчева

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.