Някои властници и мощни лица, очевидно повярвали си усърдно много, и още по-очевидно пропуснали регулярните информации за „рестото“, което почти приключи и тепърва в близко време предстои видима реализация на идващите процеси, самоубийствено са решили да си купят фабрика на … 8 септември.

Финансовият министър Владислав Горанов събрал експертите на всички агенции, които са под шапката на Министерството на финансите, и наредил „да си оправят системите“ в безупречност, „за да не ми попречите с някоя издънка на израстването в кариерата, като премиер“, информират брилянтни източници на Афера.бг. Присъстващите били така втрещени, че първо си помислили, че Горанов се шегува, ама не би.

В същото време близкият до Бойко Борисов – Кирил Домусчиев, пък води война с Румен Гайтански – Вълка за „боклука“ на София, разчитайки на Борисов да му го осигури. Боклука. Домусчиев лелеял видението да бъде „новият Пеевски“. Да, де, ама чува се, че на ръба е да избухне международен скандал, в който е замесено името му.

На практика и двамата минават за уж за близки до Бойко Борисов. Обаче. Единият иска да расте кариерно като… премиер, другият – като … Пеевски.

От трета страна – виден новоизлюпен евро-атлантически анализатор чистосърдечно признал пред мощна фигура, която все още го спира да действа по отношение на Борисов: „Ако не си ти, за един ден съм го приключил!“.

„Рестото“ на ниво бизнес и икономически връщанки е съвсем на финалната права. След него идва истинското политическо и властово риене.

Процесите ще бъдат забързани към края на годината, а кулминацията ще се вихри около март идната година.

Единият мощен вече не вдига телефоните на другия мощен, Онзи, който управлява държавата.

А „руското ресто“ и „Главният“ на родна територия забързват процесите.

На този фон Борисов,май, съвсем изтърва и „главанаците“ си – „новият премиер“ и „новият пеевски“. Които пък все още не са разбрали, че си отиват вкупом.

Вкупом. Повтаряме.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.