Ще ви припомня, че когато дойдоха на власт Кирил Петков и Асен Василев с логистиката на БСП, ПП, Демократична България и ИТН обещаха, че ще управляват честно и открито. Обещаха също, че ще анализират в дълбочина всяко нещо, за да бъдат ефективни. Създадоха за това "ефективно управление на страната". Какво се случи в крайна сметка?

Една опустошена от градушки България, опустошени надежди на милиони лоялни граждани, опустошени надежди на хиляди бежанци от война, опустошени съдби, опустошена икономика, тотално опустошена финансова ситема, опустошено здравеопазване и пълно опустошение на страната ни. Реално нанесени финансови щети за десетки години напред, както и въвличане на страната във война, която не е наша. Това е резултата от "промяната" и нейните носители в лицето на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Корнелия Нинова. Това са хората, които произведоха всичко друго, но не и това, което обещаха преди да седнат около софрата на голямото държавно плюскане. Пълно разочарование!

Гледам колко са надъхани вече борисовите полит-гепачи, които усещат своето завръщане във властта и пълна индулгенция за кражбите им от страна на Запада. Отвратителна гледка, но явно така работи великата им демокрация - ограбваш, почиваш малко и отново влизаш в грабежа! Закрилян от европейската бюрократична машина за ограбване на всеки и всичко. И за капак на всичко винаги следва: "Руснаците са виновни!". Целият ад който преживяваме се обяснява с руснаците, въпреки, че всички виждаме кой и какво върши. Но трябва да мълчим! Защото ако гледаме престъпленията им и не мълчим, значи сме руснаци.

Е, аз предлагам да не мълчим! Нещо повече предлагам - революция на всяка цена.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.