"Днес идеологът на Великата китайска стена по българо-турската граница откри най-корумпираните особи в България. Те не са областните управители, които без търг избраха строителите на бутафорната телена ограда. Не са длъжностните лица, страхуващи се да поискат от фармацевтичен бос едни дължими 50 милиона от криминалната приватизация на БМФ, за които първи изригна нашият герой? Не е гордият собственик на оборотен крайграничен мотел, в който с държавни пари спят гранични полицаи. Не са и печатарите на български паспорти – негови коалиционни партньори.
Корумпираните у нас били в ... Би Ти Ви и това са водещият Антон Хекимян и шефът на новините Венелин Петков. Странно, как са пропуснати Виктория Петрова, д-р Щонова и русата синоптичка, които са доста съмнителни с тази предразполагаща към корупция външност?
След като постави на мястото им разпасалите се майки в черно и се бетонира в парламента, патриотът е вдигнал мерника и на медиите.
Май е време премиерът да открие Министерство на истината. И да му прехвърли функциите на Специализирания съд, където също е плъзнала корупция. Този министерски стол е само за некорумпирани патриоти!"

Така коментира журналистът и дипломат Велизар Енчев днесшното участие на бишия вицепремиер и настоящ депутат Валери Сименов, който е част "малакта" управляваща България колациия.
Вчече Велизра Енчев остро разкритикува и коалиционните партньори на Симеонов - ГЕРБ и ВМРО:

"Удивително е безсърдечието на премиера и военния министър към потъналите в снежните преспи баща и син. Вместо веднага да пратят хеликоптерите "Кугър", с които можеха да открият бедстващите в Балкана, те решиха да спестят този разход на войската. За да не го обвинят в бездействие, Каракачанов великодушно отпусна два дрона и то на третия ден от спасителната операция. Оправданието, че България няма медицински хеликоптер, е само за наивниците. Армията има ято "Кугъри" и дузина руски хеликоптери, способни да окажат помощ и в тежки климатични условия. Всъщност защо ни е скъпа бойна техника само за учения и бутафорни паради?
Но върхът на цинизма е официалното прекратяване на спасителната операция на петия ден. А как преди време светкавично пратиха самолет за получил инсулт актьор - фен на ГЕРБ! Богоизбрана бе и катастрофиралата Цвета Караянчева, за която също осигуриха ВИП-полет. А любимите на премиера ритнитопковци от "Бистришките тигри", които ползваха правителствен хеликоптер като такси?
Драмата под връх "Ботев" е неизличимо петно върху съвестите на Борисов и Каракачанов!"

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.