"Внесени са няколко фалшиви сигнала от мое име и от името на БОЕЦ срещу един вископоставен служител в МВР и още няколко полицаи. Целта е да настроят ченгетата срещу нас. Преставяте ли си колко са изкрейзили, за да тръгнат да правят подобни извращения? Сами да си пишат фалшиви сигнали срещу своите колеги само и само, за да ме смачкат? Това са абсолютни изроди и страхливци", пише председателят на  ГД "БОЕЦ" Георги Борисов Георгиев.

Ето какво раказва той за поредния акт на репресия на властта над свободомислещите:

НЯМА ДА СТАНЕ. Продължаваме!
И "Вътрешна сигурност" на МВР е активирана с акция срещу мен и БОЕЦ. Гешев, шофьора на Мето Илиенски, набеден за министър на вътрешните работи и господарите им Буда и Пеевски се гърчат от страх и това е добре. Това е отдела, който разследва корумпирани ченгета. Какво се случва тогава?

Трябваше ми малко време да разбера какво са измислили мутрите този път. По поръчка на Гешев шпицкомандата създадена от Цацаров, в която са Петьо Еврото, Дани лайното и още няколко прокурорски мутрагена фабрикува и произвежда фалишиви сигнали от името и срещу БОЕЦ и други неудобни. Фалшиви и анонимни. Както сигнала срещу Биволъ, както поне десетина сигнала срещу БОЕЦ и тн. В последно време в МВР и дори в прокуратурата е отчетен процес на съпротива срещу тоталното им превръщане в мутренски бригади за изпълнение на мокри поръчки и мачкане на неудобните. Полицаи (познавам неколцина) и прокурори (трябва да го видя, за да повярвам) са заявявали солидарност с мен, следовател Бойко Атанасов и други нарочени за врагове на мафията и недоволство против репресиите и ударите срещу нас, които са принудени да изпълняват. Лично са ми се обаждали полицаи да ми засвидетелстват своята солидарност, уважение и отвращението им към това, в което е превърната службата. Имало и е откази на полицаи да участват в подготвяни два пъти акци по моето задържане за принудително довеждане и криминална регистрация.

И Гешев действа, както винаги подло и гнусно, като страхливец. Внесени са неколко фалшиви сигнала от мое име и от името на БОЕЦ срещу един вископоставен служител в МВР и още няколко полицаи. Целта е да настроят ченгетата срещу нас. Преставяте ли си колко са изкрейзили, за да тръгнат да правят подобни извращения? Сами да си пишат фалшиви сигнали срещу своите колеги само и само, за да ме смачкат? Това са абсолютни изроди и страхливци.

Така, има свестни ченгета, има и свестни в прокуратурата и следствието, като Бойко Атанасов например. Но те са малцина. Огромната част в МВР са се превърнали в слепи и глухи послушковци, а в прокуратурата ги избират по мерзост и тъпня. Това са неморално развити хора. Изроди. Като прокурорката, която се опита да убие съпругата ми, забранявайки ми да напусна страната в опит да осуети трансплантацията и. Или Франтишек, който обича да пребива деца. Или Гешев, подлогата на Пеевски.
Както вече знаете прокуратурата ми повдигна поредните обвинения, този път заради разкритието, което БОЕЦ направихме, че не се тестват контактните, включително и медици и това доведе до взрив на заразата във Видин и други места, а свинете се опитват да прикрият престъплението си, като ми затворят устата. Целта им е да ме задържат и наложат постоянна мярка задържане.

Няма да стане. Тези са толкова страхливи, че само алчността им е по-голяма от страха.

Свинете са готови на всичко, в държавата на мафията за истината наказват и дори убиват. Това са поредните обвинения. Миналата година завърших с 67 призовки. Повдигнати обвинения, две дела, 7 проверки на прокуратура, ГДНП, ГДБОП, НАП и ДАНС срещу мен и БОЕЦ, три ревизии, две съдебни определения за принудителна регистрация и две полицейски разпореждания за принудително довеждане и изпълнение. Два пъти разбиваха дома и фирмата ми. Три пъти се опитраха да убият съпругата ми лишавайки я от лечение заради дейността ми с БОЕЦ. Посегнаха и на децата ни изродите. Два пъти ми пращаха и скачаха мутри, единият път в центъра на София по сред бял ден. Три пъти ми запориха сметките за месеци.
НИЩО ОТ ТОВА не ме спря. Напротив, ударите и репресиите само ни амбицират още повече. Сигнала на БОЕЦ подписан от мен до испанската прокуратура, която започна разлседване за пране на пари срещу Бойко Борисов, сигналите ни срещу Пеевски, Цветанов, Гешев, Цацаров, Дамусчиев, Пламен Гепргиев, Антон Славчев, Порожанов и десетки други от наглите. Продължилата една година битка на БОЕЦ на площадите срещу избора на Гешев и вече седем години борба срещу мафията и за свобода и справедливост. Рзкритията ни за 16-те милиарда източено ДДС и десетки други разкрития. И това, че БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, в нашата "Сойка присмехулка" е причината мафията да се опитва с всички сили и средства да ни унищожи.

Продължаваме. Във вторник в 13.00ч. съм в МВР да ми предяват обвинията и по техните планове да бъда задържан.

Не се страхувайте. Това е най-важното, което искам да ви кажа. Гражданите сме по силни от мафията. Идва краят на диктатурата и режима на мутрите и ченгетата, и ви давам думата си на боец, че ще се преборим с това зло.

Стягайте за площадите. Няма кой друг освен нас да се пребори за свободата ни.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.