ГЕРБ си служи с манипулации и откровени лъжи, за да настройва хората един срещу друг, като целта е да бъде провалено посещението на президента Радев на Шипка утре, по повод честването на 143 години от Шипченската епопея.

Местната организация на ГЕРБ в Габрово излезе с грозно съобщение, че отбелязването на годишнината от Епопеята е организирано от БСП, което не отговаря на истината. Повече от ясно е, че с това умишлено се търси партийно оцветяне на събитието, с което да бъдат отблъснати от него и да не присъстват всички родолюбци.

Припомняме, че още в момента, в който управляващите обявиха, че тази година не желаят да организират честване по случай епичните августовкси боеве при Шипка за Освобождението на България, тогава група граждани от различни общини създадоха събитие във Фейсбук, с което поканиха сънародници си и държавния глава Румен Радев да отдадат почит на 22 август пред подвига на загиналите при връх Шипка заедно с тях. Събитето и програмата можете да видите от тук. Всякакви други лица, представящи се за организатори, единствено си присвояват чужди заслуги и търсят медийна популряност и печелене на лични дивиденти

Събитието е отворено за хора с различни убеждения, идеологии и възрастови групи, обединени от любовта си към България. На него ще присъства и президентът Румен Радев.

Заповядайте!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.