Ако някой трябва да прави компания на Нено Димов, това е зам.-министър със звучното българско име Георг - шеф на ГЕРБ-младежи. Стана зам.-министър на външните работи на 28 години, без нито ден трудов стаж. Първо отговаряше за "Балкански страни" в МВнР, но поради въпиюща некомпетентност набързо бе отстранен от този ресор и му бе поверена "Консулска служба".

Той е отговорен за неправомерно издадените служебни паспорти на Васил Божков и компания. Въпросът е защо е издал тези два паспорта: Заради нареждане от премиера или от министъра? Ако пък на своя глава е подписал, значи ГЕРБ-младежи са се пристрастили по хазарта. Пагубна страст!

Уплашена от прокурорското цунами в МВнР, външната министърка нареди в спешен порядък проверка на всички издадени служебни паспорти в последните 10 години. Бутафорна проверка! Захариева трябва да провери само един човек и това е назначеният от нея преди три години зам.-министър. За да види за 3 минути как подопечният й заместник обслужвал хазартен бос и нему подобни с паспорт за милиони.

На видеото "Гербаджии целуват ръка на Бойко Борисов" Георг и Цв. Цв. усърдно целуват ръка на Кръстника. Дали това ще помогне на гербаджийския комсомолец и ще го спаси от ареста?

На Цв. Цв. не помогна...

Обаче коварно съмнение ме мъчи. Прокурорите, осмелили се да привикат целуващ премиерска десница, не си ли ритат трудовите книжки?

Камората не изоставя в беда своите. Камората си пази хората!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.