"КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ИЗРОДИТЕ, КОИТО СА НИ НАПРАВИЛИ НАЙ-БЕДНИ И НАЙ-НЕЩАСТНИ В СВЕТА?"

Българите се нареждаме на едно от първите места от 230 страни в света по поквареност, показва публикувана съвсем наскоро класация на агенция “Блумбърг”, критериите са 4 - алкохолизъм (6-ти в света), тютюнопушене, наркомании и хазарт.

За трета поредна година България оглавява и класацията на "Галъп Уърлд" за "най-страдащ" народ. Според публикуваните данни 39% (двама от всеки пет) от българите определят живота си като достатъчно тежък, за да се каже, че е страдание. В Доклада на ООН за щастието (Happiness) на народите България е на 100-то място, след Сомалия и Камерун, до Габон и Палестинските територии, най-нещастната нация в Европа.

Коефициентът на раждаемост у нас е 8,9 промила и сме на 210-то място в света, до Макау. Пълноценни са едва около 60% от новородените през 2014 г. само 62 932 бебета (за сравнение, през 1952 г. са родени 183 000 българчета). От тези новородени през миналата година 2 000 (3%) са изоставени, 7 000 (11%) са недоносени, около 4 000 (6%) са с вродени аномалии (това число е занижено), около 1% ще развият впоследствие аутизъм, над 8 000 (12%) ще страдат от астма (150 000 са у нас децата с астма по официални данни), много ще страдат от диабет, повече от една трета ще са с наднормено тегло и затлъстяване и т.н. Всички те (40%) ще се нуждаят от държавна (медицинска) покрепа. 
Но най-обезпокоителен е фактът, че 55% от новородените нямат за майчин език българският език, не са от българския етнос. Детската смъртност у нас е най-високата в Европа - 7,3 промила (според ЦРУ тя е 15,7 промила). За периода (2009-2014 г.) на управление на ГЕРБ и на другите два кабинета - България се изкачи от 19-то на 6-то място в света по най-висока смъртност на населението, по този показател ние сме между Афганистан и Сомалия, изпреварихме даже Сирия, където се води война. Генофондът ни е в отчайващо състояние. Основна цел на завършващите средно образование у нас е да избягат от България; 2,5 милиона вече са емигрирали. Градове се разпадат, стотици села се обезлюдяват. По данни на Демографския институт, у нас всяка година 5-6 000 души правят опит за самоубийство, успяват около 1 300 (официалните данни по въпроса са занижени). Това прави реално около 15 опита за самоубийство и 3-4 осъществени самоубийства всеки ден. Самоубиват се все по-млади хора; по официални данни във възрастовата група от 15 до 25 години самоубийството е третата по значимост причина за смърт. Първи сме в света и по самозапалвания. За половин година управление на кабинета „Борисов 2” имаме точно 6 успешни самозапалвания на български граждани (средно по едно на месец). Вече имаме и колективни самоубийства (Благоевград). Цигани обират и тормозят безнаказано възрастни хора по селата и редовно пребиват медицински служители. Депутати се ругаят един друг и налитат на бой. Министърът на културата псува на майка българската нация. 13 от 15-те църковни архиереи са агенти на ДС, патриархът е "агент Симеонов". Курортите приличват на бетонни катуни и са пълни с пияни, с дрогирани и с проститутки. В морето на плажовете плуват лайна. Въздухът е най-мръсният в Европа. Бездомни кучета разкъсват пенсионери и деца. Всеки ден джипове прегазват хора. Циганки раждат на 12 годишна възраст. В детски домове върлува СПИН. Цели 65% от българите живеят в пълна мизерия и глад. А забогателите тарикати (главно комунисти и ченгета, и техните деца) живеят в крепости с 3-метрови огради, добермани, охрана и камери.

У нас е осъществен най-големият в световната история банков обир (5 милиарда лева), без да има даже заподозрени (надзорникът от БНБ и банкерът пеят прегърнати "Назад, назад, моме Калино").

Всяка година от бюджета се краде ДДС за близо 2 милиарда лева.

Контрабандата у нас по официални данни на МФ е 6 милиарда лева всяка година (според специалисти в бранша тя е 35 милиарда годишно).

Българската култура и масмедиите ценят простащината, кючека, порното, турските сапунки и чалгата. Българите сме най-неграмотната нация в Европа. Ние сме още и най-болните, най-бедните, най-корумпираните и най-ограбваните от властите си европейци. Ние сме най-бързо изчезващата нация в света, намаляваме със скорост 9 души всеки час, което е недостижим световен рекорд.

Народът е в отчаяние и униние. Обществото се шизофренизира. Управляват ни простаци, крадци и мутри, които са завладели всички власти, включително и четвъртата - медиите. Тогава какво има да се дивим, БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-НЕЩАСТНАТА НАЦИЯ! 
КАКВИ “ГРАНДИОЗНИ УСПЕХИ” ВЕ, ЕЙ, ТЪПАНАРИ ПРОСТИ?

Вижте докладът на ООН за щастието (Happiness) на народите и ранглистата на 104-те държави. Българите с индекс 4,9 (най-щастливите нации Финландия, Норвегия и Дания са съответно с индекси 7,7, 76 и 7,5) сме сред най-нещастните нации, след Сомалия и Самерун, до Габон, Венецуела и Палестинските територии.

Ние сме най-нещастната нация в Европа! И извън нея! По-щастливи са сума ти африкански, азиатски и латиноамерикански народи!

За какви “грандиозни успехи” на България плещи Н. Пр. Баце от с. Банкя, щом ставаме все по-нещастни и по-нещастни?

1. БВП на глава от населението.
2. Здравословната продължителност на живота, продължителността на живота без корекция за здравето.
3. Социалната подкрепа, националната средна стойност на двоичните отговори на въпроса: "Ако имате проблеми, имате ли близки или приятели, можете да разчитате на помощ, когато имате нужда те, или не?
4. Свободата, възможността да направите избор на живот е националната средна стойност на двоичните отговори на въпроса: "Доволна ли сте или сте недоволни от свободата си да избирате какво правите с живота си?"
5. Щедростта, това е остатъкът от понижаването на средната стойност на отговорите на национално ниво на въпроса "Дарихте ли пари на благотворителна организация през изминалия месец?" За БВП на глава от населението.
6. Корупцията, това е средната стойност на двоичните отговори на два въпроса по въпроса: "Корупцията е широко разпространена в цялата страна или не?" И "Корупцията е широко разпространена в бизнеса или не?"
7. Позитивност, определя се като средната стойност на предишните мерки, засягащи щастието, смяхът и наслаждението.
8. Отрицателното въздействие се определя като средната стойност на предишните мерки, засягащи тревогата, тъгата и гнева за всички вълни.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.