От авторитетен източник - "Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu realized that if he wants to preserve his popularity and save the Likud party from plunging in the polls, he must focus on one thing only: defeating the coronavirus pandemic."
Заменете в горния текст имената на Нетаняху с Борисов и на Ликуд с ГЕРБ и ще разбере дали нашия Вожд не получава съвети.
След това гледайте днешния монтаж от изцепки по време на заседание на МС, обръща внимание анализаторът Илиян Васиелв.

Той споделя и впечатленяита си от днешната онлайн изява на Бойко Борисов на заседанието на кабинета му.
Ето какво пише Илиян Василев по темата:

Гледах началото на днешната политическа логорея на Борисов и вече съм абсолютно убеден, този човек с добро няма да си отиде. Има психическо заболяване - наричам властова обцесия, страх от загубата на власт и връщането обратно в света на собствената му незначителност.
Всичко, което предлага, е пунта мара, но с конкретна цел и коварен, дори престъпен подтекст. Министрите му дори вече разбират, че не е с всичкия си.

Тези фургони пред болници с "бързите тестове за Ковид" не са само и толкова параноя, те са бизнес-проект на корупцията и олигарахизацията в лабораторната медицина у нас.

Неговият приятел го е облъчил, че с фургони пред болниците ще си реши проблема с медиите и общественото внимание, като спретнат пунктове за масово пробонабиране. Два заека с един куршум - приятелят получава пари, публиката дъвка за жвакане. Проблемът е, че вземането на проба е само началния етап в дълъг процес - след това ще трябва да тичат в лабораториите да правят тестове на руските си машини DT Prime, чийто представител е Борислав Великов - помните го кой е.
И тук опирам до престъплението, което в момента се извършва в близките до сърцето на Борисов лаборатории. Мои познати с огромен опит в тази сфера потвърдиха, че ЕДИНСТВЕНИЯТ начин тези "политкоректни" лаборатории да правят много тестове и да вземат по 120 лева за всеки един от тях е самите лаборатории да правят "пулове" от по 5 или 10 проби.

Питайте какво означава това експертите вирусолози по лабораторна медицина и каква е достоверността на подобни тестове. Не можех да повярвам на ушите си. Едно е да правиш пулове за профилактични тестове в предприятия, друго е да правиш пулове пред болници и в рискови групи и пред Спешните отделения на болниците.

Чувстителността на ПиСиАр метода не е безспорна, особено при РНК тестове, и сега си представете - какво става когато пул тест даде положителна проба? Дали правят отделни тестове за да изяснят кой е положителен или просто генерират резултати че всички са положителни!? Знаете какво означава това. Справка - сводките на МЗ Инфорбюро за броя на заразените.
И колко хитро са го измислили, защото съвпада с грипната вълна, която маскира разликата.

Днес една публикация в авторитетно американско издание пита - защо 95 процента от случаите на грип изчезнаха от статистиката? Да, има настинали, с грип, дори с тежки симптоми, но сега всичко минава за потенциален КОВИД.

Борисов, която няма да време да се съсредоточава върху детайлите, докато като Кашпировски омайва населението, вероятно знае, че няма "бърз" ПиСиАр, по-малко от четири часа. Тук влиза времето за вземане и групиране на проби - те не се правят на конвейр една след друга, а се чака време, за да се групират съгласно китовете.

Разбирам, че Борисов от кризата прави бизнес за своите, но питам като последния наивник - този спешния случай, от репортажа по БНТ, пак ли трябва четири часа да чака пред болницата, за да получи резултата, който да му позволи да бъде приет в спешното? Ами нали историята с онзи лекар от бързата помощ по БНТ, който от днес е на работа в Щутгарт, не е изолирана. И фургоните не решават нищо.

Борисов, съвест, поне малко, от тази - най-дълбоко заспалата, нямаш ли?!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.