Общински съветници от почти всички партии в Перник кроят план да унижат и да съсипят кандидатурата на шампионката по таекуондо и кикбокс Василена Василева, която е предложена за почетен гражданин на Перник тази година, заради странната идея да се подмажат на Патриарха на Република България Неофит, който по инициатива на Областния управител на Перник Ирена Соколова и група хора е предложен в последния момент също за почетен гражданин тази година.

Решението кой да стане почетен гражданин на Перник се взема на заседание на Общинския съвет, което предстои да се проведе в понеделник.

Абе дайте да махнем това момиче сега от дневния ред, да не засенчва Патриарха„, е предложил съветник на председателския съвет на Общинския съвет, който се проведе в четвъртък.

Тя ще почака още година, нищо няма да й стане. Сега важното е ако идва Патриарха да е само за него, да не се размива образа му„, суфлирал друг.

Шампионката по кикбокс Василена Василева от 2012 до 2019 година е неколкократна републиканска, европейска и световна шампионка в своята дисциплина и прославя града и страната ни.

За общинските съветници обаче тя е още млада и могла да чака. По важен е Патриарха седмица преди изборите

В момента върви истинска истерия в Общински съвет Перник, че преди изборите политиците ще могат да се снимат до Патриарха. Това направо ги тресе и са готови да потъпкат всичко човешко, включително и едно момиче-шампионка, което не заслужава пренебрежителното им отношение, каквото част от пернишките съветници, в стремежа си да са подлоги на големците, се опитват да направят.

И още…

Както вчера писахме, председателя на Общинския съвет Иво Савов си счупи крака докато играше волейбол, но още се чудел дали да си подаде болничния лист, защото ако идвал Патриарха нямало да може да се снима до него….

Абсурдната награда: Патриарх – почетен гражданин на Перник

Глупостта да се награждава патриарх Неофит предизборно , като почетен гражданин на Перник, без да е роден в Перник, или да е направил някакви големи достижения за града ни е широко обсъждана от перничани. В наша анкета над 90% от хората са против подобна акция.

Организаторите на инициативата, казват, че в част от живота си Неофит работел в Софийската епархия, където отговарял за област Перник. То по тази логика и Ирена Соколова отговаря за област Перник в правителството, дайте и нея да я направим почетен гражданин на Перник. По тази логика и Димитър Колев и още куп хора са отговаряли за област Перник. Идеята ни се струва недобре мотивирана и прилича по-скоро на политически ПР, отколкото на реална оценка на обществото.

Ако Неофит знаеше какви ги вършите…

Ако самият Патриарх Неофит, към който нямаме нищо против, но ни се струва, че наградата, която му готвят е ненамясто и като същност и като време, ако той знаеше какви ги вършите в Перник и как сте готови на всичко само заради едната снимка на пернишки политици с този големец, едва ли ще дойде да си вземе наградата.

Вижте добре какво е постигнала Василена, уважаеми общински съветници – момичето, което искате да прецакате. Нито един от Вас няма и една стотна от нейните успехи. Засрамете се!

(Спаринг)

Републикански шампион:
2012,2013,2014,2015,2016,2018,2019г.
Европейски шампион:
2012,2013,2014,2016г.
Световни първенства:
2016г. – вицесветовен шампион
2019г. – световен шампион

(Форма)
Републикански шампион:
2012,2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019г.
Европейски първенства:
2013г. – второ място
2014г. – трето място
2019г. – трето място

Международни турнири

България open:
2012,2013,2014,2016г. – Първо място
2017г. – Второ място
Традиционен турнир – Гърция:
2018г. – Първо място (спаринг)
2018г. – Трето място (форма)
Отборно
(национален отбор)
2016г. – Трето място (спаринг) – Европейско и Световно първенство
2018г. – Трето място (форма) – Европейско първенство
2019г. – Първо място (силов тест) – Европейско първенство
2019г. – Трето място (спаринг) – Световно първенство
2019г. – Трето място (форма) – Световно първенство

Кикбокс
2012г. – Трето място (спаринг) – Световно първенство
2012г. – Трето място (отборен спаринг) – Световно първенство
2018г. – Първо място (спаринг) – Републиканско първенство
2018г. – Трето място (спаринг) – Европейско първенство
2019г. – Първо място – Републиканско първенство

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.