Един мощен протест от 20 хиляди души, който да се задържи за 2-3 дни, и Борисов ще подаде оставка. Толкова ли е трудно?!

Борисов се подготвя за оставка, затова отвори ресторанти, хотели, молове... От една страна с това се цели изпускане на общественото напрежение, а от друга - разтоварване на НОИ, който е задъхан от изплащане на обезщетения на безработни заради извънредното положение. Мисли за оцеляването си във властта, което става все по невъзможно. Ще се оставите ли отново да ви заблуди и оплете в паяжините на "загрижен за народа бащица", изтъкани с лъжи и празни обещания?!

Вече за всички, най-вече за софиянци трябва да е ясно, че ГЕРБ не е дясна партия. Крайно време е да излязат от тази нелепа рамка, в която са се поставили, на "леви" и "десни". Става въпрос за бъдещето на България, за нашето здраве, живот, съдба, оцеляване.

ГЕРБ в основата си е комунистическа формация на тежки номенклатурчици с тъмно минало, която одържавява, рекетира и фалира бизнеси. В редиците й неизменно има и свестни хора, с капацитет, но вероятно са материално зависими... те бързо ще се откъснат от "раковото образувание".

От нас се иска да сме единни и да не се делим по религия, етническа принадлежност, цвят на кожата... Имаме общ враг и трябва да се обединим срещу него!

България е съсипана! Разбити са хиляди човешки животи. Заличени от лицата са още толкова усмивки. Прокудените от Родината са милиони. Загиваме като нация, заемащи първото място по смъртност в света и по бедност в Европейския съюз. Това ли е Българията, за която сте мечтали, харесвате ли я такава - очукана, дрипава, разбита, ограбена, отровена, пресушена, изсмукана, обезлесена и пребетонирана?!

Длъжни сме да се изправим пред държавната мафия и да й покажем кой е суверена! Може да са богати и зли, да разполагат с милиарди евро и целия репресивен апарат, но ние числено ги превъзходаме.

Или ние тях, или те нас! Избирайте! Моментът е настъпил!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.