"Хладилните камиони да извозват трупове...детските площадки да станат морги..."! Борисов произнесе тези думи днес - на Велики четвъртък - денят, в който Синедриона произнася СМЪРТНАТА ПРИСЪДА на Иисус, потвърдена от прокуратора на римската провинция Юдея, Пилат Понтийски.

Думите на Борисов звучат по същия начин - като зловеща прокоба - присъда, като картина на бъдещето, която и най-големият ти враг няма да пожелае.

Борисов се видя като месия, почти се нареди до Христос с действията и думите си: "Искам да ви спася".
Кой баща или майка биха спасявали децата си, рисувайки картини на жестока смърт, апокалиптични сюжети за бъдещето на света и заплахи, граничещи с виденията на асоциални психопати-садисти.

Той не е наш спасител и баща. Борисов е на границата между реалността и зоната на здрача. Причината не е любовта към народа... Ако съществуваше, би показал тази любов по-рано, за да не стигнем дъното на най-мрачните класации. Причината е в невъзможността да промени ситуацията, която като наклонена плоскост бавно, но сигурно го води към закономерният му политически край.

Пари няма, хилядите престъпни посегателства в изпълнителната власт не могат да се заличат, защото парите винаги оставят следи, испанското и американско правосъдие не може да купи, народът го мрази, краят на политическата му кариера ще е началото на серия от досъдебни производства, съдебни процеси, присъди и затвор до края на дните му.
Знае го. Това го влудява.Трупове и морги изпълват съзнанието му.

Каза ни го днес - на Велики четвъртък - като Синедриона, като Пилат Понтийски.
Отдавна сме на кръста...благодарение на управлението му.
И скоро, много скоро всеки ще трябва да отговаря за действията си против България!

Румяна Ченалова

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.