Протестиращите за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев искат МВР да провери Ангел Джамбазки и по-точно - хвърлял ли е той върху гражданите и полицията пиратки, бомбички и други пиротехнически средства.

Антиправителсвтените демонстранти публикуваха снимки стопкадри във Фейсбук, свалени от запис на телевизия АЛФА от миналата вечер, когато срещу тях имаше атака от сградата на ВМРО на "Пиротска". Още снощи някои от тях писаха във Фейсбук, че като едно от хулиганстващите лице разпознават евродепутата Ангел Джамбазки. Днес вече изнесоаха и снимки на млад инежен мъж с очила, който много наподобява именно на Джамбазки.

LIBERTA.BG припомня, че на българският представител е Европейския парламент много често му се случва да предизвиква скандали и да изършва противоправни деяния. Веднъж бе хваната на летището преди полет с огнестрелно оръжие, а след 8 декември миналата година - да шофира в нетрезво състояние. Въпреки това, до сега винаги му се разминавало, поради факта, че ВМРО е част от изпълнителната власт в България и управлява в коалиция с партия ГЕРБ.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.