От днес съм от ГЕРБ. Край! Точка! Заклевам се!

Искам да съм от ГЕРБ, да имам чекмедже, където да поставям в копюри и кюлчета парите на данъкоплатеца.

Искам да съм от ГЕРБ, да си получавам заплатата в хиляди и да не ми пука, че някакъв си там умиращ актьор /голяма работа като бил изиграл над 50 роли в киното и театъра/ умирал с 240 лева пенсия и не му стигали дори за лекарства. То пък голям вой, то стотици хиляди пенсионери си живеят щастливо с 240 лв песния в родината, пък не рИват като този и подобните му интелектуали някакви!

Искам да съм от ГЕРБ, да строя пътища и магистрали, да си прибирам „мойто” в чекмеджето и да гледам да ми се увеличава мойто, че то 40% за нищо не стигат.

Искам да съм от ГЕРБ, фирмите на родата и приятелите да строят и да развиват България, пък ако съгрешат нещо в бързината на усвояването, то е човешко да се греши, аз няма да им търся сметка, а напротив - ще ги натоваря с още повече работа, че да се квалифицират допълнително и да станат безгрешни, като мен самата.

Искам да съм от ГЕРБ и родата ми до девето коляно да е на топли служби в администрацията и дипломацията, да се развиват младите, за да си останат в страната и с радост да си харчат парите от заплати и подкупи. То и за какво им е да ходят по чужбина, като там идиотите на разбират български.

Искам да съм от ГЕРБ и да си имам на разположение медицински хеликоптер, щото ако си изкълча ключицата /да знаете само колко много боли!/ да дойде де си ме вземе и да ми осигури полагащата ми се медицинска грижа, а не като някои, дето мрат пред болниците, щото не са от ГЕРБ.

Искам да съм от ГЕРБ, за да се движа в подходяща интеректуално компания, да имам директен достъп до титани на мисълта като Гърневски, Плевнелиев, Г. Марков и много други подобни. Да си обменяме дружески мисли, да мислим заедно по въпроси като диаметъра на поцинкованата кофа или пълната медиина свобода.

Искам да съм от ГЕРБ и прокуратура да не ме лови, щото е много неприятно все да се безпокоиш, че за нещо някой идиот няма да измисли, че е нарушение на закона.

Искам да съм от ГЕРБ, мозъкът ми де се освободи от напрежението да владее 5 чужди езика и да смила някаква си там култура и да премине в нирваната, която ражда образът на първия, в полугръб и с волан в ръката. Ето тази пълна нирвана искам за мен и моите деца!

Затова се записвам в ГЕРБ. Заклевам се! Само няма да им казвам за чуждите езици, че могат да не ме приемат....

Динана Дамянова

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.