RT лъже руснаците, че в Европа хората стоят на тъмно и студено и няма какво да ядат. Украйна лъже украинците, че ракетите на Русия са свършили...

А в България политиците лъжат, че се борят за правов ред, върховенство на закона и срещу корупцията, а "бачкат" по на Боко и Пеев схемите.

Напролет предстоят избори и се чудя - пак ли същата олигофрения ще си вкараме в парламента?

България се превърна в служебна държава. Служи на всичко друго, но не и на българския народ.

Главният прокурор ще бъде сменен, в това съм убеден. Ще има и нови санкции по "Магнитски", скоро, които този път ще засегнат сериозно политико-олигархични кръгове и свързаните с тях лица и фирми. Но нищо няма да последва от всичко това, ако българинът продължава да блее като овца в кошара за стригане.

Този народ се нуждае от пробуждане, но за това са нужни личности, лидери и будители - със знания, характер, умения, житейски и професионален опит, доказали се пред обществеността във времето, с висок морал и неподвластни на преходното и материалното нравствени устои и добродетели. Нужно е и още нещо, което е от първостепенно значение - народът да осъзнае потребността си от пробуждане и да го пожелае и покаже в мисли и с действия.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.