Всеки един протест, чието ясно и категорично послание и искане не е свързано с оставката на Борисов и сформиране на служебен кабинет, само губи гражданската енергия.

Вие, протестиращите пред БНТ, не знаете ли, че ако Кошлуков подаде оставка сега, ще бъде заменен с друг "Кошлуков"? Кое не ви е ясно?!
Към останалите - защо сте се разделили на "пред НС" и на "в "Триъгълника на властта"? Нима не осъзнавате, че това работи в интерес на политическата мафия и мутро-олигархията??!

Ето затова българинът има нужда от лидер! Защото продължаваме да бъдем стадна нация!

Президентът излезе и го каза: "Мутри - вън! Оставка на Борисов и Гешев!". Обединете се около това ярко послание, пък след това си мерете всички псевдо водачи малките пи*ки и големи претенции!

Взе да ми писва от малоумщини!

ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ - леви, десни, хомо, хетеро, центристи, социалисти, християни, мюсюлмани, фоби, фили, соросоиди, тръмписти и всякакви израстъци!
В противен случай, секнат ли протестите, изпари ли се гражданската енергия преди оставката на Борисов и правителството, и стигнем ли до редовни избори, ще ги изфалшифицират в полза на Статуквото, а след това ще ни е*ат майката на всички!

Не трябва да минаваме към избори без служебен кабинет, не разбирате ли?!
Трябва да сме единни - в това е силата ни!

Стоян Тончев

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.