По логиката на Каракачанов при гостуването му в Би Ти Ви, бившият директор на Дирекция "Българско гражданство" в правосъдното министерство е виновна, защото... спазвала законите, гласувани от неговите депутати в Народното събрание. Тези закони задължават държавните служители да изискват удостоверение за произход от всички кандидатстващи за българско гражданство, независимо дали са от Македония, Молдова или Мароко.

Това поведение на Катя Матева, според министъра, било национално предателство. Аз пък смятам, че корумпираните кадри на Каракачанов в Държавната агенция за българите в чужбина са национални предатели, заслужаващи най-тежко наказание, защото тежко компрометираха България. А хора като достойния държавен служител Катя Матева са почтеното и професионално лице на България пред света. 

Впрочем истината скоро ще излезе наяве. Вчера получих официален отговор от ЕК, в който пише, че новият ми сигнал за "паспортната афера" вече е на бюрата на председателя Жан-Клод Юнкер и еврокомисарите Аврамопулос и Вера Юрова,отговарящи за вътрешните работи и правосъдието. В него обръщам специално внимание на упражнявания от министъра административен терор и морален тормоз над Катя Матева.
Каракачанов, скоро чакай честитка от Брюксел! 

"Честитката" ще засегне и министрите Цецка Цачева и Екатерина Захариева. Това е уникално издевателство над правото в Европейския съюз - двама министри на правосъдието погазват законите и уволняват висш държавен служител, защото спазва законите...

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.