„Продължаваме промяната“ се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията. Това каза в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS Асен Василев от ПП. По думите му партията е отворена за разговори с почти всички политически формации, но корупцията е разделителната линия.

„Всички безобразни кражби, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за „Хемус“, нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната сграда в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница“, коментира Василев и добави, че отворени за разговори от ПП биха могли да са с „Да България“ и ИБГНИ.

„ДБ също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционираме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят, имат по-различна визия, от тези които подкрепят „Демократична България“, каза още той.

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на „Продължаваме промяната“ за премиерския пост, заяви Василев и добави, че вижда себе си като най-полезен във финансовото ведомство.

Една от първите задачи, с които партията ще се заеме, ако спечели доверието на избирателите, ще бъде преразглеждането на КПКОНПИ и Прокуратурата.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.