"Правителството трябва да си замине с всички. С всички!" Тъй като според прокуратурата това е съставомерно послание, предлагам да го споделим максимално като знак на съпричастност към Бивол и ТАД Груп. 

Ех, Борисов, Борисов - казах че грешиш много с Гешев. Сега Пеевски мина в сянка, дори Гешев мина в сянка и спецпрокурорите изведоха на преден план че преследват ТАД Груп и Бивол, очевидно по твоя заръка, защото за правителството става реч, не за прокуратурата. Не заради Пеевски и Цацаров, а заради тривиално изречение, което ако беше дошъл на протестния митинг, щеше да чуеш в най-различни варианти. 
Пак Пеевски остана в сянка. 

Какво заключение мислиш ще си направят западните и българските медии, и най-вече гражданите като сложат една до друга новината за обвинение заради "правителството трябва да си замени с всички", заповедта за разпит на Наско Чобанов и заканите за преследване на Бивол.
Много просто, че ти си дал заповедта. И като гледам какво става и в твоята партия - в Русе, излизането на депутата - май и в самата ти партия вече започнаха да се разграничават. 
Горе от ума - да не те мъча - от Грибоедов е - значи "от ума си тегли". Корабът потъва и Пеевски и сие се спасяват отделно.
Защитавай си Пеевски. Продължавай. И Гешев.

Изпратиха ми с молба да коментирам един тюрлю гювеч "анализ" на Монитор в който пришиват руския олигарх Константин Малофеев с Бивол и Атанас Чобанов. Това е представата на Пеевски за "разследващата" журналистика.
Идеята на тази откровена глупост е да внуши, че Гешев е борец срещу прокарваните през Бивол руски интереси!?!
Знаете, че в битката около КТБ се сбиха две групи руски кланове. Цветан Василев се опита да потърси защита от руския олигарх Константин Малофеев. И в момента текат разбирателство и съдебни процедури в чужбина и битката за големите активи на КТБ - особено за Виваком продължава. 

Но битката между ВТБ и КМ не е само тук и е класика за клановите борби в обкръжението на Путин. ВТБ шефът, Костин, към който примыкнува - се опитва да се прилепи Пеевски, е личен банкер на Путин, И нямаше как Малофеев да спечели и запази КТБ, въпреки че работи с Решетников. Просто руската връзка на Пеевски държи по-силни козове.

Сега Пеевски се опитва да се изкара жертва на руски атаки, отново с надежда да се смилят в САЩ и най-вече докладът, който се готви в момента, да не го довърши. Има няколко разследвания, няколко съдебни процедури - и всичко върви към затягане на примката.

От всички тях нито Пеевски, нито Цацаров имат шанс да отидат в САЩ. Викат Гешев.
Та ето, и това доживяхме - Пеевският Монитор да се прави на защитник срещу руски олигарх?!? 

Факт е, че RBTH е руски хибриден проект - но е жалък опитът като няма тежест в обвинението, да има децибели в клеветата.
И отново анонимен материал.

Мога само да добавя - аморалността на хората на Пеевски вече преминава всякакви граници. 
Като имате данни че Малофеев е поръчителя и извършителя - ами кажете в прав текст. Но не ви стиска защото Пеевски трепери. И за това търсите вътрешния враг за да си го изкарате върху него заради вашата импотентност като политици, бизнесмени и журналисти.

Коментар на Илиян Василев във Фейсбук

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.