Мисля, че Цветанов е приключен. Американците го издигнаха, те си го и отстреляха. Чрез него, разбира се, и Борисов, пише журналистът Явор Дачков. 

Бойко да хвърля пешкира! Или поне да изтърве Цецо на цимента пред блока на "Артекс".

Браво на Поли Паунова и "Свободна Европа"! Добра работа. Впрочем, абсолютно същото направихме преди десет години в "Галерия" и "Гласове". Тогава пуснахме записите на властта, добили популярност като "Мишо Бирата" и документи от НАП, които доказваха, че Цветанов няма пари, за да си купи двата луксозни апартамента, които миналата година е сменил за сегашния. Спомням си, че тогава умните и красивите, както и костовистите ни нападнаха, че работим за мафията и вместо да коментират записите по същество започнаха да въртят плочата "Кой ви ги даде". Гого Лозанов написа цяла статия в "Дневник" в този дух. Тогава Борисов беше готин и имаше синя коалиция.

Искам да кажа, че можеше да си спестим десет години ГЕРБ. Независимо, че "Свободна Европа" се издържа от ЦРУ, така нареченият антикорупционен фонд е фондацията, през която се финансират партийните дребосъци вдясно с парите на "Америка за България", а сегашните публикации са по-скоро добре обмислена кампания срещу Цветанов и ГЕРБ, отколкото журналистическо разследване (апартаментът е купен преди година) се радвам, че "Свободна Европа" го направи! По-добре късно отколкото никога. И по-добре апартаментите на властта, отколкото извадени от нафталина истории за ДС и съветския съюз при Брежнев.

Бойко да хвърля пешкира! Или поне да изтърве Цецо на цимента пред блока на "Артекс".

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.