В интервю за близката до депутата на ДПС и олигарх Делян Пеевски телевизия "Канал 3", кметът на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев наклевети, че е "рекетиран от директора на "Биволъ" Асен Йорданов, главния редактор Атанас Чобанов и сътрудника им Стоян Тончев". Кметът на ГЕРБ и Канал 3 са осъдени. 

Кметът на Помрие от ГЕРБ Иван Алексиев наклевети екипа на "Биволъ" след серия от разследвания на медията за крупни злоупотреби и корупционни практики в Община Поморие. Алексиев бе разобличен и за доказана злоупотреба със служебното си положение, като използва общински коли за семейни нужди, а шофьорите на Общината - за гувернантки "в" и "извън" работно време:

1. Кметът на Поморие изпозлва общински ресурси за лични цели;

2.  Общински коли и шофьори обслужват кметското семейство в Поморие.

Вместо да санкционира и отстрани кмета си след разкритията, както и да бъде разследван веднага от прокуратурата и даден на съд за корупция, Алексиев бе лансиран от премиера на България и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, като негов любимец и избраник, за трети кметски мандат.

Ето какво съобщава Биволъ на страницата си във Фейсбук:

Биволъ спечели на 2-ра инстанция делото срещу Кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев /субект на наши разследвания, спр. Архив Биволъ/ и собственика на кАнал 3 - "Елит Медиа България" ЕООД.
Алексиев и кАнал 3 бяха осъдени заради гнусните клевети срещу Биволъ и екипа ни, че сме рекетьори и разследванията ни били мотивирани от лични интереси. Абсолютна и брутална лъжа, обида и клевета, заради която свинските марионетки и ла.нометки ще си получат заслуженото!
А #ГешевЕПозор е образувал по клеветите им дела срещу Биволъ за ОПГ. Специализираната прокуратура вместо да гони престъпниците, е затънала в Позора да натиска хората да лъжесвидетелстват срещу нас, в отчаян опит да "легитимира" клеветите!! Защото баш ние сме главната Мафия, която се изправя срещу държавната #Мафия
Оттук нататък предстои верижно завеждане на дела срещу всички свински медии /най-паче ТруП/, които повтаряха и тиражираха клеветата "рекетьорите от Биволъ"! Ще бъдем наистина безмилостни, защото Биволъ ПОМНИ и никога НЕ ЗАБРАВЯ. Освен това сме едни много търпеливи хора и умеем да търсим постоянно и да чакаме Справедливостта!
Не всичко е обречено в Съдебната ни система, когато има доблестни магистрати, които не страхуват Пеевски, а имат морала и съвестта на истински законопазители!
Специални Адмирации и за адвокат Георги Атанасов!

Снимка на Биволъ.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.