От нас зависи дали след 2 септември Бългрия ще е на хората, или на Борисов

Обединява ни не вярата, а болката,
не радостта, а омразата,
не увереността в бъдещето, а страданието.
Това са днешните времена – разделни, гранични, исторически.

Светът въстана против диктатурата на невидимите общества , които със самочувствието на божества  решават съдбата на народите. Лондон, Берлин, Рим, Париж горят с огъня на свободата. Този огън пламна и при нас, изправи ни,  даде ни сила и вяра и над 50 дни пламъкът му грее по улици и площади.

Обръщам се не към тези, които на 02.09.2020год. ще бъдат пред Партийния дом, за да не позволят на шайката на Борисов да осъществи пъкления си план  за промяна на Конституцията и свикване на ВНС, с което да продължи управлението на ГЕРБ.
Обръщам се към тези, които се колебаят, които се страхуват или са безразлични!

Остава един ден – ден в който ще направим избора си – какъвто и да е.
Някои ще отидат на работа, за да припечелят  жълти стотинки и този им избор ще ги направи завинаги предатели.Егоисти, които ще възпитат егоисти.
Други ще се скрият в дома си – винаги има благовидни причини за това. Решението им ще ги превърне завинаги в страхливци,  предпочели сигурността на мизерното си съществуване пред трудния, но верен път  да отгледат  достойни хора.
Трети дори няма да се замислят – животът им е такъв – без мисъл и отговорности, без изненади – сигурна пътечка на безмислени хора.
Ще има различни избори.

На тези, които все още се колебаят, искам да кажа – след 02.09.2020 г. ще има утре и утре, и утре... Светът ще продължи да съществува, земята няма да спре движението си. Ще я има и България – на Борисов или на хората, които имат капацитета, силата и почтеността да я направят различна.

Ние  можем просто да минем през този ден като врата във времето и да се събудим в същия мрак и безнадеждност. Но можем и друго – да взривим злото, да изберем другата врата и друго време, в което децата ни да се събуждат щастливи.

Аз ще бъда там.

Призовавам умовете ви и моля сърцата ви – вземете вярното решение.

След 2 септември ни чака бъдещето – каквото го направим заедно! Това е шансът ни!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.