Ден 282-ри на протестиращото будно и активно гражданство, изградило се в Братството на Почтеността! Ден на Конституцията!
Велик ден! Триумфален ден!

2+8+2 прави 12 - толкова години бойковизЪма и каскетщината властваха в нашето Отечество, 1+2 е три - една троица, която се посвети на борбата и на съпротивата срещу мафията и продължи Протеста от негови Ден 116-ти до Деня, в който се РЕКОНСТИТУИРА Държавата ни - Република България.

Вчера удари първия звънец на 45-тото Народно събрание, където щафетата бе подета от хора от Братството на Почтеността в лицето на "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се!..." (без "Мутри, вън", които подложиха Протеста на разпятие).

Майка България има свои прекрасни блестящи чада и те ще бъдат постоянна подкрепа на истинските представители на Протеста във Върховното държавно управление.

Тази вечер ПРОТЕСТЪТ не приключи! Той се трансформира. Той създаде ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.
При гражданско общество България ще стане отново Чиста и Свята Република!
Протестът се превръща в ÁГОРА БЪЛГАРИЯ, която винаги ще се събира пред главния вход на Президентството (пред Националния археологически музей, съхраняващ над 13-вековното ни минало), откъдето се възроди на 9-ти юли м.г. Българският Народ.

Всеки четвъртък от 19:00 ч. ще сме там като гарант, че в Родината ни никога няма да се повтори мафиотизацията и опростачването чрез лица като Борисов и Гешев.
ЧЕСТИТА БЪЛГАРСКА ÁГОРА !!!
ПРОТЕСТЪТ ПОБЕДИ!

Дълбока благодарност към всеки протестирал и протестиращ български гражданин както в Родината, така и извън нейните предели в периода от 9-ти юли 2020-та година до 16-ти април 2021-ва година.

Братството на Почтеността е живо и ще живее перманентно! България я има и ще я има и тя е на Българите, а не на мафиотите, узурпирали властта. 

Заповядайте!

Всеки четвъртък пред Президентството!

Властите да са нащрек, защото ние ще сме винаги нащрек и ще ги подлагаме на граждански натиск

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.