Прокурорите по делото на братя Бобокови на снимката избрани след джуркане, на случаен принцип, от конкретен човек, поименно. Това по-долу не е мое, просто споделям с леки корекции, защото би трябвало да бъде с ограничено разпространение.

Прокурор Генка Брезашка, известна от поръчковите "обвинения" срещу генерал Шивиков и защото пусна СРС-тата с президента Радев. Абсолютно независим и обективен прокурор.

Прокурор Ангел Илиев отказа да разследва финансирането на покупката на Телеграф и Монитор от Пеевски с пари от КТБ, а после беше повишен като апелативен прокурор, но за кратко, защото беше хванат в крачка по делото САПАРД и пратен на почивка във ВАП. Но вече реабилитиран от новия Главен, за лични заслуги към Пеевски. Нямам никакво съмнение в неговата принципност.

Прокурор Сийка Милева, която бе обвинител на Даниел Митов, отново тотално независим и обективен прокурор.

Ангел Кънев е онзи, който Цацаров покри, след като през 2016 и 2017 година в медиите се появиха информации за негови сделки със земеделски имоти. Острие на Пеевски по делото Миньо Стайков. В смисъл - класик на тема притисни, обвини и ..... преведи.

Какъв звезден отбор са им подготвили на братята само !?
Не са особено силни в съда, но в предварителната фаза - арест, арест, арест, ареста, арест - докато прехвърлиш.

Илиян Василев, бивш посланик

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.