Днес Европейската прокуратура и Лаура Кьовеши започват своята ефективна работа. Още преди 2 седмици Биволъ предложи на Служебното правителство на Радев да подготви поне няколко сигнала за крупни злоупотреби до Кьовеши. Те ще си заминат скоро, но имат цялата информация днес и можеха да докажат истинска воля за Промяна! Не го направиха! Започнаха да се ослушват и да крият дори големите истини от нас!

Провалът на този стрес-тест за тях е исторически. Всичките им изцепки и кадрови промени на едни калинки с други нямат никаква юридическа стойност и не засягат мафиотското статукво в същина.

Още по темата: “БИВОЛЪ“ ПРИЗОВАВА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИГНАЛИЗИРА КЬОВЕШИ

Уволнението на марионетки на ГЕРБ и назначаването на други марионетки или нечии любовници на тяхно място е повече от морална и политическа арогантност. Голямата #Подмяна НЕ Е Голямата #Промяна! Тази попара много пъти досега сме я сърбали.

ЗАЩО "службашите" не искат да сезират Кьовеши? Ами защото очевидно не искат независими от #Мафията институции да се намесят и да ударят Голямото Задкулисие в България.

Още по темата: НОВИЯТ ШЕФ НА МИТНИЦИТЕ ПАЗИ РЕВНИВО ТАЙНИТЕ НА ПЕЕВСКИ

ПР-ските медийни акции са само прах в очите и поредната измама за обществото. Отвличащи вниманието демонстрации, без да бъде поразена корупционната система в сърцето. Публичното и шумно пренасяне в жертва на няколко държавни служители е класическо зрелище за тълпата, но с краен резултат - запазване на Системата.

Даването на голямата корупция по източването на еврофондовете от обръчите на олигархията на Кьовеши, щеше да бъде реален и автентичен ход, който би поразил дългосрочно властовата организирана престъпност! Особено в една държава с овладяна Съдебна система, начело с #ГешевЕПозор!

Но това не се случи и Кьовеши ще започне работа без да има на бюрото си официален правителствен сигнал от най-корумпираната държава в ЕС! Защото тук гарван-гарвану око не вади! Защото тук престъпността е на всички нива и във всички политически институции - много дълбоко и фатално!

Още по темата: РУМЕН РАДЕВ: ЩЕ СЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРОВЕРИ “ТУРСКИ ПОТОК”

Защото тук играят само стари и гнили играчи, пременени с нови дрехи и нови маски, но разложени вътрешно от корупция и политически паразитизъм! Словоблудстват с надеждите на народа, докато цинично го мамят за пореден път! Недейте да им вЕрвате! ЛАКМУСЪТ за тяхната автентичност не се задейства. Гръмките фойерверки са, за да се прикрие дълбокото съглашателство! Онуй, с което ни заглавичкват вече 30 г

Европейската прокуратура започва БЕЗ сигнали за злоупотреби от сегашния Служебен кабинет на Радев! Те бягат от това като дявол от тамян, белким не засегнат Свинщината на грабежа в основата й. За да може и утре тя да работи, ама за следващата /всъщност пак предишната/ плутократична пасмина. Злото не е в една или друга политическа партия, а в дълбоките зависимости на ченгеджийското #Задкулисие у нас, което създава и вади на политическата сцена своите едни и същи актьори в нови роли, за да върви Театърът на зрелищата пред обществото!

Чакахме 2 седмици Служебния кабинет или менторът Президент да реагират поне от кумова срама на апела ни да активираме независимата от #Гешев, #Шиши и #Буда Европейска прокуратура, която да започне разплитането на чорапа на зловещата корупция в страната! Е, всуе! Ядец! Отсвириха ни с мълчание и ошумуляване! И не нас от Биволъ, а всички Вас - българския народ. Защото не за нас, не за нас, а за България я водим цяла вечност вече тази битка! И плащаме най-тежката цена...

Цялата им "активност" днес няма да доведе до нищо трайно утре. Само ПР-ските изявления ще останат, като скъсани афиши на вятъра! Тоя спектакъл сме го гледали многократно и до болка вече! Не така щеше да бъде обаче, ако бяха подали топката на независимата от родната корупция нова Европейска прокуратура! Тя системно и търпеливо щеше да започне разследванията си, които да доведат до болезнени и трайни последствия за ОПГ-то на Властта!

Папата в Рим казал на Радев, че Дяволът влиза през джоба! Папата е Държавен глава на най-влиятелната държава в света - Ватикана. На дипломатически език това не се казва случайно, защото не е мохабет в хоремага! На дипломатически език подобни думи имат огромен скрит смисъл и послание. Папата и Ватикана имат нужната информация и подобни намеци не се правят току-така. Те не са разговорни остроумия! Вие си правете изводите!

Биволъ

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.